| OanaSimpluu a întrebat:

Care e cel mai frumos lucru care l-ati facut pentru cineva?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Am ajutat-o financiar pe maicamea cand si-a scos permisul de conducere B si sa plateasca anumite datorii.

16 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Daca l-as spune, nu ar mai fi frumos.

| aliceinchains a răspuns:

Nu-mi dau seama care a fost cel mai frumos lucru, dar încerc mereu să ajut pe toată lumea cât și cum pot, doar că, în final, ajung să fiu luată de proastă, așa că am încetat puțin câte puțin să mai fac asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru aliceinchains):

Eu stiu ca este bine sa ajuti si sa uiti ca faptele bune se tin in alte socoteli "Cu fapte bune gatiti Sufletele voastre "

| aliceinchains a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai o fi bine, nu zic, dar ajut tot timpul pe cineva, care nu apreciaza nici o secunda ceea ce fac pentru persoana respectiva, ba mai mult, deja ma ia de fraiera. De-aia nu mai fac asta...

Stai ca nu ma luminez la minte zici "pe cineva" o fi o ruda ceva si o avea cine stie ce meteahna,Eu zic de dat o piine la un amarit care nu cere,un covrig la o batrina care ii lasa gura a apa, o punguta de forneti la un copil amarit.Ajuti un batrin sa care o sacosa, O femeie sa coboare carutul cu un copil. Ajuti pe unul sa se angajeze sa cistige o piine prin munca cinstita.Ai niste haine care nu le porti le speli le cosi si le dai la un nevoias. Cumperi 10 banane dai 1-2 de pomana, dupa cum te rabda inima. Apoi uiti ca ai facut un bine si bine vei primi ca Dumnezeu nu uita

Nu, nu, eu ma refeream la persoane din jurul meu, la "prieteni", care nu apreciaza ajutorul meu, de fapt profita de asta, la asta ma refeream. Si-s atee.

Chir si plina de ateism poti face un bine cum am zis si il pui la picioarele marelui Arhitect.Eu stiu cine este El =Dumnezeu. Geneticienii asa il numesc(marele Arhitect), citeam niste articole despre genetica cum este aranjat ADN si ei recunosteau ca trebuia sa fie un Arhitect ca hazardul in 2 miliarde de ani nu facea asa ceva. dadeau un ex cu un avio cu un milion de comp facut bucati nici cu x miliarde de tornade prin piesele avionului nu il fac bun de mers pe pista Cei din jurul tau profita de tine, zic un multumesc daca tin minte si in mintea lor "proasta-i asta Doamne" Vei avea mai multa multumire daca ajuti un strain,

Știu că așa zic ceilalți, mi-am dat seama de asta. Și tocmai de aceea nu mai sunt la fel. Oricum, ceva pe care eu îl consider defect, e că nu pot refuza pe cineva aproape niciodată...

| Dumnezău a răspuns:

I-am zis sa ramana, sa nu ma paraseasca si sa mai stea.Sa stea.Capra!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Să stea capră sau să stea ea fiind capra?

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Prima varianta,nici nu stiam ce facem, pacatosii de noi, la cat eram de trotilati. big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Mulgeaţi capra? Sau sendviş?

| elasexygagica a răspuns:

I-am facut oralwinking

| calutuuuu a răspuns:

Le-am dat tiganusilor de pe strada toate jucariile pe care le aveam cand eram mica...

| y7y7y7 a răspuns:

Am iubit, am iertat, si am fost aproape cand nu se astepta sa ii fiu.altceva nu as avea ce sa fac sunt om nu am altceva de oferit.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ajut dupa puterile mele fara sa am pretentie la rasplata sau multumire.Prefer sa uit binele facut si nu scot ochii ca nu mai este primit. Chestie de credinta