| ℛąin a întrebat:

Care e cel mai frumos lucru pe care cineva l-a făcut pentru tine?

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

Nu pot sa spun concret, pentru ca nu am un top, insa gesturile mărunte contează mult pentru mine.

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mama pentru ca m-a nascut si pentru ca mi-a oferit afectiune in momente in care nu stiam sa ma iubesc si totodata meritam cel mai putin.
Tata pentru ca am avut alaturi de mine un model demn de urmat, un om intelept. A refuzat sansa de a avea o functie inalta pe care o merita din plin pentru a fi alaturi de familie.

| AFR81 a răspuns:

Mama si-a sacrificat corpul si a suferit dureri ingrozitoare pentru a ma naste pe mine. Nu mai vorbesc de faptul ca m-a crescut pana la varsta asta si a muncit din greu pentru a-mi fi bine. Evident, si tata are un rol insemnat.

| RAY a răspuns:

Parinti si cateva persoane drage mie, nu pot spune ca cineva a facut cel mai frumos respect omul corect, sincer si drept

| Drimmero a răspuns:

Victoriile in fata lui United, sper ca urmeaza Varza!

| ℛąin explică (pentru Drimmero):

Tu te-ai căsători cu fotbalul dacă ai putea laughing

| Drimmero a răspuns (pentru ℛąin):

Nici intr-un caz, dar cu o microbista da.

| T0T a răspuns:

Sincer nu știu, mă gândesc la ceva anume dar culmea, acel lucru a venit de la cineva de la care nu mă așteptam în timp ce de la cine mă așteptam au venit atâtea lucruri urâte încât acum mi se face scârbă de alea frumoase venite de acolo. Ce e cu adevărat frumos este reprezentat de surprize și nu din alea urâte.

| ℛąin explică (pentru T0T):

Și care e acel lucru bun făcut de cineva pentru tine?

| T0T a răspuns (pentru ℛąin):

Acum e așa de neimportant încât nu merită să mai vorbesc despre el, dar e de ținut minte. Desigur mă refer la cei din afara familiei, aș fi ipocrit să nu specific asta. Am vorbit despre cei care nu au de ce să îmi facă bine.

| T0T a răspuns (pentru ℛąin):

Dar ia răspunde și tu.

| ℛąin explică (pentru T0T):

Nu mă pot rezuma doar la un lucru.

| RainmakerX a răspuns:

M-a salvat de la moarte... de vreo 3 ori.

| syd2 a răspuns:

Momentan nu-mi amintesc pentru ca nu are rost sa stiu, oricum chiar daca cineva ar fi facut un lucru bun pentru mine, n-a facut-o intentionat, cu siguranta.

| Sociopat a răspuns:

Cel mai bun prieten.
Eram in vama si eu adormisem pe plaja. Omu' mi-a luat portofelul, telefonul si ce mai aveam de valoare.
Dimineata s-a intors la mine cu toate lucrurile si mi-a adus si un hamburger fara ceapa pentru ca stia ca mie nu-mi place ceapa.

| Deaad a răspuns:

Nu stiu.
Probabil nimeni nimic daca nu-mi amintesc.

| syd a răspuns:

Faptul ca e o persoana frumoasa