Tu ai fi stiut care e cel mai lung sau greu cuvant fara sa te uiti pe google?
Mi-a trecut si mie prin cap initial sa zic ca cele mai grele cuvinte sunt: Imi pare rau, Te iubesc si asa mai departe. Dar apoi m-am gandit mai bine si am crezut ca omul vrea sa stie care e cel mai greu cuvant de pronuntat. Si nu-l stiam, cum cred ca nici tu nu l-ai fi stiut fara sa te informezi.
O zi buna!
Eu nu sint din Romania. in tara mea se scrie altfel. eu traiesc peste hotare si stiu de cind ma stiu cum se scrie. se vede ca esti din Romania, (nu lua asta ca de rau). te rog, incearca sa dai raspunsurile potrivite, nu ma mai lua peste picior. daca nu-ti plac intrebarile atunci nu raspunde. nu e necesar sa faci zarva daca nu stii raspunsul la intrebare
Daca el se foloseste doar la inceputul si la sfirsitul cuvintelor atunci ce zici de: gîndire, mingîie, sfînt, urît, încînta, grîne... aceste cuvinte au î în interior, asa ca nu am ce învata de la tine cu parere de rau. nu te supara, puisor, dar mai da si exemple daca stii ca î nu se scrie în interiorul cuvintelor. pa pa
Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Acesta e:
Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza
Alte cuvinte lungi din limba romana:
ELECTROGLOTOSPECTROGRAFIE (25 de caractere)
DICLORDIFENILTRICLORMETILMETAN (30 de litere)
GASTROPILORODUODENOJEJUNOSTOMIE (31 de litere)
ENCEFALOMIELOPOLIRADICULONEVRITA (32 de litere)
DIFOSFOPIRIDINNUCLEOTIDPIROFOSFATAZA (36 de litere)
Te intereseaza si cel mai lung si greu cuvant din lume? Tine-te bine!
Pentru ca.
Cel mai lung cuvant din lume are 189.819 litere! E nevoie de 3, 5 ore pentru a-l pronunta.
Este un termen din chimie, contine aproape 190.000 de litere si daca cei care se plictisesc nu au ce face atunci pot urmari filmul de mai jos cu pronuntia lui. Totul tine peste 3 ore.
http://www.cancan.ro/......nunta.html
Ce uşor e să dai Copy-Paste de pe Google.
Ăleia i-ar fi fost tare greu să caute pe Google, nu?
Trebuia neapărat să dai Copy-Paste la tot?
Dar mă rog... eu vorbesc...
Oricum eu am dat mai multe fake-uri ca tine.
Tu ai fi stiut care e cel mai lung sau greu cuvant fara sa te uiti pe google?
Mi-a trecut si mie prin cap initial sa zic ca cele mai grele cuvinte sunt: Imi pare rau, Te iubesc si asa mai departe. Dar apoi m-am gandit mai bine si am crezut ca omul vrea sa stie care e cel mai greu cuvant de pronuntat. Si nu-l stiam, cum cred ca nici tu nu l-ai fi stiut fara sa te informezi.
O zi buna!
Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză (44 caractere]
E cel mai lung si greu cuvant... unii zic ca e un cuvant tehnic