April
| April a întrebat:

Care e cel mai important lucru pe care va propuneti sa-l faceti in anul ce vine?

Răspuns Câştigător
| Cryssy a răspuns:

Sa ii fac fericiti pe cei la care tin...

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Avansarea în funcție.
Pa, pa.

| Arthur a răspuns:

Vreau sa imi schimb masina, iubitul si pisica.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa pot ramine "eu"din toate punctele de vedere.Mai am de aranjat un singur punct in directia asta.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Deocamdată să am unde sărbătorii anul nou... după aia mai văd laughing

| petru a răspuns:

Stiti, draga April,
in copilarie de Craciun auzeam cum la geamul nostru se cant un Colind tare trist "" Colindul Orfanilor(de razboi)"
am in memorie Colindul insa am sa redau doar cel mai expresiv pasaj :
Mi sa spar de mult papusa,
Si n-am alta, n-am nimic,
Dar m-e asa de dor de Tata,
Ca nu-mi pasa nici un pic!
##
Mos Craciune, Mos Craciune,
Daca vii si pe la noi,
Eu Te rog s-aduci Batrane,
Pe Taticul inapoi! ""
Putini pot intelege/crede ca si acest Colind, alaturi de alte Frumoasee Expresii de Iubire nelimitata fata de cele Dragi, m-au facut sa fiu asa cum sunt si totodata s-mi Dorsc Lucruri care pe altii( pacat ca pe prea multi) ii lasa indiferenti si nu-i indeamna sa aiba alte Dorinte decat cele de individ ( adica pofte/placeri.)
desigur cunosc/stiu multi Oameni mult Superiori mie. Ii considerFrati/Prieteni/Apropiati, tocmai deoarece primesc din Multul lor Sufletesc si pot a le da farama din firavul meu Suflet!
Corespondez cu multi doar pe internet sau telefonic insa si nestiindu-le Fata simt o Comuniune inistitoare si daruitoare de Incredere ca in fapt Omul este Cnceput/Dat a fi Frumos/Bun!
Vedeti dumneavoastrama cert adeseori ca nu am Puterea( poate nu-mi este mie Harazita/Data) sa-i pun in impreuna-Lucrare pentru a determina Ridicarea Neamului nostru crestin-romanesc.
I-mi vine in minte o splendida Mostenire "" Urmasilor mei Vacaresti, las voua Mostenire cresterea Limbii romanesti si-a Neamului cinstire"", si ma cutremur de cat de putin am dus mai departe acest Indemn/Mostenire.
Poat, draga April,
ma va invrednici Bunul si Atotputernicul Dumnezeu sa pot ca anul viitor sa realizez Unitatea-n gandire si Impreuna-Lucrare a Sufletelor care Cred/Doresc sa aduca Ridicarea Neamului asa precum Badia Mota Zice "" Sa faci mai Corneliu o Tzara frumoasa ca soarele sfant de pe Cer, Iubitoare si ascultatoare de Dumnezeu ""
Fratii mei si cu mine ne straduim de multi ani sa Cladim aceasta Comuniune, poate inca nu a fost Dat sa Fie, insa nu ne pierdem Credinta in Ridicarea Neamului, si rugam pe Bunul si Preanduratul Dumnezeu sa ne Dee aceasta Putere de Traire!
Desigur, va urez un an cu Traire-n Suflet, deci cu traire ridicator-datatoare de Fericire si Plinatate!
petru borodi/Cluj

| sorin a răspuns:

O noua masina, asta am pe primul plan in 2010.

| georgiana a răspuns:

Sa visez, sa regret, sa sufar, sa tip, sa plang, trantesc usi, incerc, castig sau pierd, fac greseli si invat din ele.Sa fiu mai buna cu ceilalti, dar si cu mine.

| Marii a răspuns:

Sa fiu mai calma. happy

| Anca a răspuns:

Sa nu am nici o restanta big grin Sa reusesc sa merg in vizita in tara in care am locuit 3 ani si de care mi-e foarte dooooooor, sa imi fac vacanta undeva departe big grin, si sa raman in aceiasi relatie in care sunt acum si sa ne fie bine big grin

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Cred ca imi doresc in primul rand sanatate.Imi doresc sa imi gasesc un servici bun, iar mai apoi sa ma inscriu la facultate(dupa doi ani de pauza). Imi doresc ca familia mea sa fie implinita din toate punctele de vedere.Si mai apoi sa-mi treaca gandurile negative.Sa fiu fericita imi doresc.Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai important lucru? E sa raman,, om"in continuare, sa fiu sanatoasa si sa am grija de familia mea! Restul vine de la sine!

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Sal.Sa intru la liceul care imi doresc!

Si restu.vad pe parcurs cum stau treburilewinking

| AneZniP a răspuns:

Sa imi maresc notele
mda.
asa cred daca ma tin si nu ma plictiseschappy

| shalimar a răspuns:

Sa ma las naibii odata de fumat.Ma lasasem odata si nu am mai fumat 2 ani, dar cand isi baga dracu coada...

| ÅñdRa a răspuns:

Buna.
Sa imi maresc notele ca sa pot lua bursa:d

| cristina_7129 a răspuns:

Iubirea

| anda1313 a răspuns:

Sa slabesc 7 kg, sa imi gasesc un iubit compatibil, sa imi iau examenele, sa imi fac niste noi prietene, sa imi gasesc un grup de prietenii, sa mai vizitez Sibiul inca o data, sa invat engleza, sa citesc mai mult, sa merg la Lugoj, sa am parte de un concediu in doi superb (pentru asta trebuie realizata optiunea doi, gasit iubit compatibil), sa imi regasesc pasiunea pentru gatit, sa invat croitorie.

| Kidu a răspuns:

Sa fiu mai toleranta si mai ambitioasa in privinta scolii.happy