| Marianac a întrebat:

Care e cel mai jenant moment prin care ai trecut?

4 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Nu prea am trecut prin asa ceva

| YOUdriveMEcrazy a răspuns:

Probabil cand intr-o excursie in Italia mi sau rupt pantofi si a trebuit sa merg desculta prin gara (Era o excursie cu scoala )
Sau cand tot in aceeasi excursie am mers la un restaorant si am varsat supa pe un coleg de al meu ( nu toata supa ) laughing
Si din nou in aceeasi excursi m-am pierdut in gara de metrou laughing
Si cand sa ajung acasa mi-am loat un baton de la magazin si in autocar cum era cald nu am observat si mi sa topit pe picior laughing.
Cam ata big grin
P.S : Nu iti poti da seama cat de mult au ras astia din autobuz.

caramela
| caramela a răspuns:

Pai cel mai jenant moment din viata mea a fost la scoala, eram in clasa-a x-a si, la cinematograf rula filmul indian O floare si doi gradinar, si am chiulit 4 fete cucuiete, si am plecat sa vedem filmul.toate bune si frumoase, numai ca int-re timp venise mama la scoala, eu neavand de unde sa stiu, diriginta i-a zis ca nu sunt la scoala, mama a tacut, acasa m-a luat cum a fost la scoala, eu am zis ca totul a fost ok, iar a doua zi a venit iar la scoala, sa facut careu, si diriginta a chemat fetele cucuite care au chiulit, binenteles ca nu eram numai noi dar asta nu se punewinking momentul jenant a venit in clipa care mama a venit la careu si m-a batut de fata cu tot liceul, acesta a fost pentru mine momentul jenant, dar astea sunt amintiri placute din liceulove strucklove strucklove struck o zi buna!

| crezy_6643 a răspuns:

Cind n-am avut bani suficienti sa platim toata cosumatia. cind uni faceau sex.un priete in cearc sa ma jute sa dea adrese de imeil desv la neastsa, vad o tipa misto pe twitter si ii scriu buna pepusa e esim si noi la care prietenumeu nenorocitule e nevastmea scuze.