Ca am pierdut ani cu târfe ipocrite, un sfat, nu va faceți relații virtuale, cautați ceva doar din orașul vostru, regret si ca am lăsat multe si las in continuare fără sa fac ceva, deci nu lăsați pe Maine ce puteți face azi
Depinde și unde cauți și ce cauți.
Bine acu, poți avea o căsnicie faina cu cineva din online sau o viață de calvar cu cineva cunoscut din oraș.
Sunt persoane și persoane, iar faptul că subestimăm mediul online, asta nu înseamnă că cele cu care te vezi sunt de doamne ajuta.Multi port măști și deși stai cu ele in casa ani și ani. poți avea surpriza sa te trezești cu altcineva langa tine.
Părerea mea.
Acum nu zic că online n-ar fi la fel, poate fi, dar daca cauți o persoana care sa se muleze pe interesele și gândurile tale, n-ai cum sa dai greș, de aplica și în cazul relațiilor non-online.
Care firma?
Regrets Corporation astia.
Nu consum negativism deloc.
Nu am regrete, le-am lăsat pentru oamenii slăbi incapabil să își asume faptele și trecut
Nu mai am nici unul. Viata e prea scurta pentru regrete, m-am impacat cu toate deciziile pe care le-am luat, oricat de proaste au fost
Ca am fost bun cu jogodiile, mi-au mancat din farfurie si au dormit la mine in pat si nu ma refer la femei, la apropiati, neamuri, prieteni buni, si cand am fost si eu la nevoie s-au facut ca ninge.
Dureros,dar ceva la ordinea zilei, din păcate :'(
Anii oricum nu se mai intorc! iar ca sa iei tu viata inapoi de la capat! nu prea se mai poate! si oricum ar fi diferita!
Lecții nu regrete, toate problemele care mi s-au întâmplat din cauza prieteniilor a fost o mare lecție.