Bula se lauda ca si-a luat ca animal de companie un sconcs.
-si unde il tii? il intreaba prietenii
-in casa
-pai si nu pute?
-ba da... dar se obisnuieste el.
Un reporter vine la stana si-l intreaba de cioban de oile din ocol:
- Vad, bade, ca ai si oi albe si oi negre.
- Da-pai cum altfel?
- Si care-s mai bune de lapte, alea albe sau alea negre?
- Da-pai alea negre.
- Dar alea albe?
- Da-pai si alea.
- Si care-s mai bune de lana, alea albe sau alea negre?
- Da-pai alea negre.
- Dar alea albe?
- Da-pai si alea.
- Si care-s mai bune de carne, alea albe sau alea negre?
- Da-pai alea negre.
- Dar alea albe?
- Da-pai si alea.
- Vad, bade, ca le preferi pe alea negre. Is cumva ale dumni-tale?
- Da...
- Dar alea albe?
- Da-pai si alea.
depinde si cum ii zis. ii fac pe toti sa rada cu el
Sunt betiv pe patul mortii si sunt sigur c-am sa mor Si-am lasat la toti betivii o cisterna co alcool. La mormant cand ma veti duce, la un bar sa ma opriti si cu vinul cel mai dulce pe buze sa ma stropiti, Lumanari sa nu-mi aprinde-ti, cu tigari sa ma afumati, si tot vinul si lichiorul in sicriu sa mi-l turnati.La mormant sa nu ma planga decat... fete de liceu ca sa stie o lume-ntreaga ca am fost un derbedeu.
Nu e tare!
Dracu statea singur in camera lui, trist si fara chef de nimic. Mama Dracului vine la el si-l intreaba :
-De ce puiule nu iesi si tu afara sa te joci, sa stai cu prietenii si stai aici singur si izolat?
-Pai vezi tu mama... nu am si eu o prietena, o gagica. Toti prietenii mei au, eu sunt singurul fara.
-Lasa mama ca iti fac eu rost de o fata cuminte si care sa tina la tine!
Iese Mama Dracului din adancurile Iadului in lume si vede un grup de fete. Vicleana cum e isi ia voce de barabat si fluiera dupa ele. Toate se intorc si se uita cine fluiera dupa ele. Mama Dracului exclama :
-Nu sunt bune astea pentru baiatul meu, sunt curve, intorc capul dupa orice barbat.
Merge ce merge si mai vede o fata, doua fluierea dupa ele si acestea se uita inapoi.
-Nici astea nu sunt de baiatul meu! Sunt curve!
Croindu-si drum prin traficul si aglomeratia din aceasta lume Mama Dracului vede o fetiscana asteptand sa traverseze strada. Fluiera Mama Dracului o data, nimic. Fluiera de doua ori, nimic. Fata nici nu a dat nici cel mai mic semn ca ar vrea sa se uite inapoi.
-Asta e fata cuminte si buna de care are nevoie baiatul meu! zice mama dracului fericita ca si-a gasit o nora cumsecade si cuminte si o ia pe fata si o duce la fiul sau
Morala : Fetelor fi-ti curve ca de nu va ia Mama Dracu!
Rog d-nele si d-rele sa ma inteleaga si sa nu ma judece foarte tare pentu cele scrise mai sus.
Un sofer, cu un Mercedes, face pana. Cand sa puna roata de rezerva, ii cad prezoanele intr-o gura de canal. Sta si nu stie cum sa scoata din canal, prezoanele. Un nebun, de peste gardul spitalului il intreaba?
- Oare cu trei prezoane se poate circula pana la prima statie auto?
- Da, raspunde soferul.
- Atunci de ce nu scoti cate un prezon de la fiecare roata?
- Stii ca ai dreptate. De ce te tin astia aici?
- Eu sunt nebun, nu tampit!
Bye!
Un cuplu apare la un curs de biologie si pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice:
- Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi...
Femeia din primul rand:
- Ma scuzati, domnule profesor, cate?
- Pana la 12.
- Repetati, va rog, pentru ultimul rand!
Barbatul din ultimul rand:
- Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12?
- Desigur, cu 12.
- Multumesc, repetati, va rog si pentru primul rand.