Pisica nu are constienta de existenta ei, nu are structurile superioare ale creierului ca omul ca sa gandeasca, sa inventeze, vorbeasca, etc.
Omul are toate aceste calitati.
Pisica are 4 picioare si umbla in patru labe ca sa nu mai enumăr toate celelalte diferente fizice evidente.Plus ca este o necuvantatoare, ce reacționează si judeca diferit.
Cam asa cum a răspuns mosotti doar ca mai e o diferență ca pisica e mai umana decât orice om animalic, când o hrănești își arate drept multumirea afectiva și recunoscătoare fata de stăpânul sau.
Pisica are 9 vieți fata de una singura pe care o avem cu toții.
Omului când ii faci un bine e ca ***... Mamei, pisica vine și te mângâie mereu indiferent de situație la fel ca un câine. Deci omul e mai animal decât însuși animalul menționat de tine.
Dar ști vorba aceea,, morții cu morții vii cu vii"
Pana la urma e un animal de companie și trebuie tratat ca atare, hrănit și iubit.
Dpmdv unii oamenii sunt mai sălbatici și primitivi în comparație cu unele animale.
Dai un om un deget și îți ia toată mana, dai odată hrana pisicii și te va recunoaște o viata.
Pisicile au niște simțuri și o vedere mult superioare noua.
Corect balerino, ai o pisica?
Normal. Orice om care se respectă are.
OmulCuTaclale:,, Ray de ce mi-ai dat ignore, nu ști de gluma, nu ști sa apreciezi sinceritatea și vrei sinceritate? Și ce e dacă ma prostesc, asta simt eu ca vreau, sa ma prostesc, sunt sincer, as fi fals dacă as face ce îmi spui tu, sunt doar eu însumi. De ce mi-ai dat unblock?
OmulCuTaclale:Ray, dă-mi unblock, nu îmi place TPU fără tine pe TPU, îmi pac întrebările tale și răspunsurile și mentalitatea ta, de ce mi-ai dat ignore și ma faci sa ma simt respins fără tine pe TPU e trist pentru mine, scuze dacă am greșit cu ceva, dar zi-mi cu ce am gresit
Ray am crezut în tine, înțelegi și mi-ai dat Block, aveam planuri sa mai stau de vorba cu tine, și acum tu mi-ai distrus speranțele, vezi ce înseamnă când are cineva încredere într-o persoana...
Fix ce spuneam, le putem numi non umani, iar solutia o stim deja, arderea lor sau gazarea, nu stiu daca are vreun rost si asta,. naiba stie
Ai spus sa produc bani, la cine sa produc bani? La Johannis în portofel?
Cu 2000 de Ron pe luna plătesc chirie și cheltuieli de 1200 și fumez de 600 și cu 200 abia ma descurc sa iau fasole și mămăligă în casa, apoi unde e hârtia igienica, iubita, ieșirile în oraș?
Numai fuma mann
E ușor de spus man, dar e extrem de greu de pus în practica, foarte greu
iasmi2002 întreabă:
DenX5400342 întreabă: