Trăim într o societate extrem de misogina, violenta, invidioasa, majoritatea sunt ca el, deși e american, toate grupurile incel, mgtow, feminism au venit de acolo, nu sunt rasist dar puteți cauta, curente extreme, iar la noi prinde bine tot ce înseamna bulling, ura, invidie
atât știu https://www.vice.com/......la-barbati
https://www.facebook.com/......rzP6XRUPCl
Sunt pe dracu feminist extremist, sunt neutru si judec extremele, nu îmi plac jignirile, insultele, ipocriți, daca ești Incel nu poți fii neutru in gândire, ca si buhnici ce trebuia sa spune ca, fiecare sa iți tina părerile pentru el, budeanu aia e tot la fel, nu țin partea nimănui, urăsc bullingul, bătaia de joc, omule eu mereu am fost neutru de cand sunt aici pe TPU, vice e doar tradus din engleza, cat despre nu vine nimeni daca ți cu adevărul, repet depinde de situație, daca am jignit am fost banat de admin
Repet din nou, doar aspectul fizic contează, dar nu asta sa le uram sau le jignim, deși e frustrant sa nu ai parte de sex, iubire, ne mințim când spunem ca nu, singura cale este dezvoltarea fizica, daca tot nu reușim mergem in vacante, treaba e sa experimentam viata, eu as vrea sa zbor cu parasuta
Iata cateva sugestii ale experientelor pe care ar trebui sa le incerci:
Inscrie-te la cursuri de limbi straine
Fa un tur de oras in autobuz
Mergi la cursuri de gatit
Incearca niste cursuri de dans
Viziteaza un muzeu
Iesi in club si danseaza pana dimineata
Fa o excursie de o zi
Mergi la un curs foto sau de arte
Iesi la o intalnire
Participa la o degustare
Mergi la opera
Vizioneaza teatru pentru amatori
Mergi la un film in aer liber
Viziteaza un stadion
Participa la maraton
Incearca sa schiezi
Asculta muzica live – mergi la un concert in fiecare luna
Mergi pe jos. Oricunde
Contempleaza apusul sau rasaritul
Organizeaza un picnic
Practica yoga in parc
Inchiriaza o bicicleta si mergi cu ea la munca
Incearca alt restaurant sau bar in fiecare saptamana
Mergi la un festival de muzica
Ia-ti bilete la un meci de fotbal
Nu mai amana
Treci peste zona familiara si de confort. Traieste pentru experiente noi. Fara scuze, fara angajamente anulate, fara expresia "poate saptamana viitoare". Daca nu acum, atunci cand?
Un misogin care "vrea" sa invete "prostii internetului", cum o spune el mai subtil, cum sa se "descurce in viata". Si-a facut "academie" pe 50 de dolari pe luna si-si pune sclavii sa raceasca gura degeaba pe cele mai banale teme pentru care gasesti la fel de multa informatie pe obscurul internet.
Deci, in afara de misoginism si cote impresionante ale debitului de orgoliu pe secunda, nu ai ce obtine de la el; nu-i de mirare ca i-au fost inchise conturile, o persoana atat de toxica nu-si are locul pe naivul internet.
Nu știu cine este. Si pe tiktokul ăla numai... sunt acolo numai... ai sa vezi acolo.
User0987654321 întreabă:
anonim_4396 întreabă: