| Anonimulcuintrebari a întrebat:

Care e faza cu baietii aia de liceu care stie pe toata lumea si toata lumea il stie si vor sa fie cu totii prieteni cu el?
Adica am colegi de genul, dar nu inteleg cum fac lucrul asta? Arata ca or ce alti oameni (Nici urati dar nici frumuseti rare) se imbraca foarte decent poate putin peste medie ca sa zic asa, in sensul in care au haine de firma si asa mai departe.
Eu personal port haine de firma, am parfrumuri scumpe si asa mai departe (Ca toti copii astia din ziua de azi, pentru ca asa suntem facuti noi romanii, sa avem cele mai scumpe telefoane, haine si asa mai departe)
Am zis "copii" pentru ca la 17-18 ani tot copil esti cum ar veni, oricum.
Deci cum ziceam, am cam tot ce au si ei (Frumusete cat de cat, haine bune cat de cat, invat cat de cat bine) dar cu toate astea ei mai au ceva, ce anume au ei?
De toata lumea vor sa fie prieteni cu ei (Nu ma stresez cu asta) dar vreau sa stiu ca simpla chestie.
Probabil aici intervine si caracterul, ei fiind mai "smecheri" sau mai "rai" mai "baieti de oras".
Eu nu sunt timid dar nici "rau" sau "Smecher", spun ce am de zis vorbesc cu persoana respectiva despre subiectele de fata (Cum ar fi de unde si-a luat nu stiu ce bluza, care a fost scorul de aseara, ce muzica mai asculta, la ce eimisiuni ne mai uitam noi PS : Capatos forta rolling on the floor, ce stiri "senzationale" au mai aparut", eventual mai vorbim cam cat de frig e afara si subiecte normale de oameni normali) dar in schimb ei eu "acel ceva" si eu nu.
Care e diferenta? Si ca sa stiti nu ma cred nici superior nici inferior in fata nimanui ci ma cred un om normal, obisunit.
(Imi dai respect iti dau respect)

4 răspunsuri:
| Victor453 a răspuns:

Chiar nici eu nu inteleg de ce se intampla asa, parca eu tot am 2 miine, doua picioare etc, nu diferam prin nimic. Poate ei sunt frumosi, destepti, smecheri, si fiecare doreste as aprieteni de aceea probabil asta-i pricina

| Socke a răspuns:

Nu stiu.din ce-mi dai mie impresia esti fals.aia sunt de obicei sunt ei insasi.
Eu zic sa-ti revii oleaca(sa nu mai fii fals), apoi vezi ce se intampla.
Daca nu esti popular si de astea aia e ghinion.

| Anonimulcuintrebari explică (pentru Socke):

In ce fel sunt fals?

| Socke a răspuns (pentru Anonimulcuintrebari):

Prin simplul fapt ca incerci sa fi ca ei.Baietii/fetele populari/e sunt ei insasi.