| CinevaAnonimă a întrebat:

Care e faza cu Bongo? Credeti ce spune el? De unde ne cunoaste atat de bine?

4 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Nu e nimic adevărat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca la aia de pe Facebook te referi ca dai sms la un numar, si "bongo" iti raspunde despre tine, sau mai bine zis iti dezvaluie ceva despre tine.
Pai, daca dai sms la numarul ala cu ceea ce-ti cere Bongo, adica numele si orasul, iti poate da un simplu search pe Facebook, google, Youtube chiar, acesta interesandu-se de tine, " explorandu-te ", daca pot sa zic asa, iar acesta iti da mesaj cu raspunsul lui pentru tine, legand fraza cu fraza, spunand ceva real... De exemplu: -eu dau pe Facebook un mesaj in cronologie ca urasc branza aia, aia, aia, si aia... ( sa zicem )- si el intrand pe pagina mea de Facebook, vede acest mesaj, iar cand iti va scrie pe mesaj ceva in gen: x uraste branza aia, aia, aia si aia. Bongo mai stie ca x are un caine care ii este drag si il cheama y.
si tot asa.
Asazisul " Bongo " este un om real care face bani saracu' cum poate. Din pacate acum exista foarte multi d-astia cu firma intertelefonica care iau banii aiurea de la oameni naivi spunand aiureli. Ceea ce e trist e ca gandeste-te ca cine stie ce baza de bani dau la politie sau mai stiu eu cui ca sa poata functiona in continuare. E si mai trist ca astia iau bani fara sa miste un deget.

| Anonim000000003333 a răspuns:

Nu este adevarat, din moment ce tu ii trimit sms cu numele complet si localitatea, el te cauta pe google, Facebook etc si gaseste lucruri de care sa se lege. De exemplu. intra pe profilul tau de Facebook si vede acolo ce ai distribuit, ce pieteni ai si de acolo gaseste el ceva sa-ti spuna.