Aoleo, dar agresiva mai esti
Am mai cunoscut eu fete agresive, dar ca tine, nu-i nici una
Nu stiu care e problema lor, cum erai tu imbracata sau cum erau ele.
Acum ce e in minte lor, putem doar sa banuim, poate erau invidioase, poate se mirau de ce nu te "Expui" ca ele, sau te-au citit ca esti baietoaica si s-au speriat de tine.
Esti la menstra?
Posibil.
Dar cred ca exagereaza.Este fata, nu pote sa ii rupa maxilarul dintr-un pumn unei alte persoane decat daca ai suficienta putere si are ocazia sa il prinzi cu gura deschisa.Plus de asta, cand a si apucat sa sune la politie sa ia declaratii etc daca abia s-a intamplat...
Si totusi...Asa iti veni tie?
Eu nu cred ca i-ai facut tu nu stiu ce ci doar te lauzi...
Iar daca te-ai luat de cineva pe strada doar pentru ca s-a uitat la tine chiar ai probleme serioase.
Mai bine te-ai gandi si analiza bine, ca doar nu se uita toate fetele la tine ciudat ca esti foarte bine si decent imbracata.Si pe mine ma mai analizeaza fetele ca am o bluza mai intr-un fel, ca imi sunt blugi mai nu stiu cum dar nu isi dau ochii peste cap sau se uita la mine cu scarba, ca atunci mi-as pune un semn de intrebare despre felul in care ma imbrac.
Daca mergi pe strada cu pantaloni pana in p...a si fund (aia este imbracamintea pe care nu o pot suferi eu) e normal sa primesti priviri. Daca esti imbracata normal sau doar ai un decolteu (ceia ce consider ok) si tot se uita ciudat inseamna ca poate si tu faci acelasi lucru cu ele.
Asa e lumea, insa doar pentru ca te-a analizat din cap pana in picioare e motiv sa bati pe cineva?