| SunshineSunrise a întrebat:

Care e faza cu fetitele/fetele/"fumeile" astea care când mergi pe strada deși ești îmbrăcata normal se uita urat la tine, gen poarta o conversație cu cineva și sunt cu zâmbetul pe buze și după când se uita spre tine din senin le dispare zâmbetul și se incrunta chiar dacă tu nu le cunoști și nu le esți rivala în nimic. Nu încerci sa te dai superioara cu nimic doar mergi pe strada și te analizează din cap pana în picioare și își dau ochii peste cap de parca ar fi melci, gen asa am pățit eu azi cu una și am fost la secție, gen sper sa scap basma curata ca totuși i-am făcut ceva la maxilar și i-am dat doar un pumn nu am bătut o dar ce sa fac dacă sunt în depresie ma enervez mai ușor.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Aoleo, dar agresiva mai esti laughing
Am mai cunoscut eu fete agresive, dar ca tine, nu-i nici unalaughing
Nu stiu care e problema lor, cum erai tu imbracata sau cum erau ele.
Acum ce e in minte lor, putem doar sa banuim, poate erau invidioase, poate se mirau de ce nu te "Expui" ca ele, sau te-au citit ca esti baietoaica si s-au speriat de tine.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti fata?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Esti la menstra?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Posibil.
Dar cred ca exagereaza.Este fata, nu pote sa ii rupa maxilarul dintr-un pumn unei alte persoane decat daca ai suficienta putere si are ocazia sa il prinzi cu gura deschisa.Plus de asta, cand a si apucat sa sune la politie sa ia declaratii etc daca abia s-a intamplat...

| Freya1 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Si totusi...Asa iti veni tie?

| Freya1 a răspuns:

Eu nu cred ca i-ai facut tu nu stiu ce ci doar te lauzi...
Iar daca te-ai luat de cineva pe strada doar pentru ca s-a uitat la tine chiar ai probleme serioase.
Mai bine te-ai gandi si analiza bine, ca doar nu se uita toate fetele la tine ciudat ca esti foarte bine si decent imbracata.Si pe mine ma mai analizeaza fetele ca am o bluza mai intr-un fel, ca imi sunt blugi mai nu stiu cum dar nu isi dau ochii peste cap sau se uita la mine cu scarba, ca atunci mi-as pune un semn de intrebare despre felul in care ma imbrac.
Daca mergi pe strada cu pantaloni pana in p...a si fund (aia este imbracamintea pe care nu o pot suferi eu) e normal sa primesti priviri. Daca esti imbracata normal sau doar ai un decolteu (ceia ce consider ok) si tot se uita ciudat inseamna ca poate si tu faci acelasi lucru cu ele.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Eu cred ca e de vina ciclul menstrual pentru ceea ce a facut sau poate e la ovulatie si temperatura o are mai mare

| RAY a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Violenta naste violenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo ai rupt un maxilar, te face mai putin fumeie. Dacã erai intr-adevar superioara ãleia nici nu dãdea-i ochii cu ea, darãmite sa o bati.

| andreeabobo a răspuns:

Asa e lumea, insa doar pentru ca te-a analizat din cap pana in picioare e motiv sa bati pe cineva?

Întrebări similare