| Airbus2000 a întrebat:

Care e faza cu legea asta? Daca faci sex cu una de 16 ani e perfect ok. Da daca ti-o tragi cu una care ar 15 ani si 11 luni esti bagat la zdup?
Care dracu e diferenta? Luna aia conteaza asa mult?
Cum ramane cu varsta e doar un numar? De ce ne limiteaza legea sa iubim?

17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chiar si cea de 16 ani trebuie sa-si dea consimtamantul, ca de nu-l da, tot minora este si tot puscarie te paste.

| dullcat a răspuns:

Ai fost invatat ca iubirea nu cunoaste varsta? Nu stiu pe ce lume traiesti, in conditiile in care sunt persoane care doar se folosesc de altii pentru sex si nimic mai mult.De aceea trebuie impuse niste reguli, niste legi, mai ales pentru pedofili.Aici nu suntem in filmele disney, ci in realitate.Iar aceasta poate fi extrem de crunta.

| Hyperion7 a răspuns:

Ești prea tânăr să înțelegi, descoperă răspunsul la întrebare de unul singur.
Internetul e mare.
Bafta!

| VoidEternal a răspuns:

"Cum ramane cu varsta e doar un numar?"

Asta e o vorba inventata de apologeti ai pedofiliei.

| ShaOfHatred a răspuns:

E chestia că trebuie să se înceapă de la o vârstă. Și vârsta aia s-a decis să fie vârsta minimă legală când vine vorba de sex și discernământ. Pentru mine, orice e sub 18 e pedofilie, nu-mi pasă dacă sunt 17 ani și 11 luni, există niște principii pe care fiecare ar trebui să le aibă când e vorba de subiectul ăsta.
Nu știu de ce ești așa revoltat. Te deranjează cumva că nu poți întreține relații sexuale cu minorii? Pentru că dacă ai tendințe de pedofilie, eu îți sugerez să ai grijă în viața asta (:
Vârsta doar un număr? Și celula e doar o cameră și sentința doar un număr. Te limitează să iubești copii, care nici măcar nu au creierul dezvoltat îndeajuns pentru a știi ce e cu adevărat bine sau rău.
Oricine are cea mai mică atracție pentru minori merită să fie tras în țeapă și lăsat să putrezească.

| Airbus2000 explică (pentru ShaOfHatred):

Eu doar intreb teoretic, ok?
Nu inteleg de ce esti asa revoltat daca unu face sez cu o tipa de 17 ani si 11 luni, da cand mai trece o luna si face 18 nu mai esti revoltat deloc. Nu ai logica.
Crezi ca se schimba ceva intr-o luna?
Eu am fost invatat ca iubirea nu cunoaste varsta. Poti sa iubesti si la 90 de ani si la 100 si la oroce varsta vrei.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Airbus2000):

Pentru că așa cum zici tu că nu se schimbă nimic datorită unei singure luni, așa spun alții că ani întregi nu schimbă nimic.
Ba e foarte multă logică. Ce e sub 16 e interzis, pentru că e pedofilie. Nu trebuie alte argumente sau întrebări la pedofilie.
Evident că poți să iubești și la 90 și la 100. Dar să nu iubești nimic sub 18. Simplu.

| Cristi9997 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

"există niște principii pe care fiecare ar trebui să le aibă când e vorba de subiectul ăsta."
Pai da ma principii. Dar dacă ești urechiat și bătut poate chiar dus la scoala de corecție dacă la 15 ani pui mana pe fund la o minora. Ții se pare discriminare? Și trăiești în comunism?

"Oricine are cea mai mică atracție pentru minori merită să fie tras în țeapă și lăsat să putrezească."
Ah și dacă ești fetita care face sex la 13 ani nu crezi ca ar merita omorâtă cu bolovani?

| dullcat a răspuns (pentru Cristi9997):

Tu ca adult esti perfect constient de deciziile tale, pe cand un adolescent nici macar nu are inca creierul dezvoltat complet si ia decizii emotionale, din impuls, nu bazate pe judecata.Asta e motivul pentru care de la 18 ani in sus esti considerat major, creierul este dezvoltat complet in ce priveste dimensiunea(acest organ ajunge la maturitate propriu zisa abia la 25 de ani), iar partile responsabile de luarea deciziilor bazate pe rationament, logica, gandire complexa etc. sunt si ele dezvoltate.Deci nu este corect sa profiti de un minor sub 18 ani, care e total in dezavantaj, inclusiv de adolescentii care nu stiu inca pe ce lume traiesc si sunt urmariti de furtuna de hormoni.De aceea si sexul este recomandat tot de la aceasta varsta, nu mai devreme.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Cristi9997):

La 15 ani nu are treabă deoarece și el e minor. Ideea era că un major nu are ce căuta atras de minori.
Și de ce ar trebui la 15 ani să fie ok să pui mâna pe fund la o fete? (Dacă e cu acordul lor, nu e nicio problemă)
Nu, fetița care face sex la 13 ani nu merită omorâtă, pentru că e un COPIL! Și are gândirea unui copil. Nu știe binele și răul ca un adult.

| Cristi9997 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Unde am zis eu e ok sa faci chestiile alea la 15 ani? Eu la vârstă aia alegeam sa ma joc pe pc nu sa ma ling cu alte persoane.
Pai aia zic ca dacă zici ca îsi poate da acordul cu unu de vârstă ei. Își poate da acordul cu unu de ORICE vârstă. Acum ca ție nu-ți convine.e alta problema.

Really? Copil? Este nimic altceva decat o scuza penibila. Cața vreme este conștientă de faptele care le face ii s-a terminat de mult copilăria.

D-aia zic ca dacă judeci aceleași fapte la fel în din toate părțile as mai înțelege sa zici ca aleas vai de capu lor. Nu sa le găsești scuze. Da din câte am observat ce-i care judeca cel mai aspru un bărbat care se da la o minora, sunt exact acel tip de oameni care nici nu au ajuns în scoala generala și deja și-au început viata sexuala. Ce mi se pare o ipocrizenie.

| Cristi9997 a răspuns (pentru dullcat):

Nu prea cred ca e vorba de profitat. Mai mult cresc pretențiile o data cu vârstă.I-a exemplu o tipa isi începe viata sexuala pe la paispe ani ani fiind prostita de unu nu neaparat major, cât de vârstă ei sau schimba un nud /doua cu unu e -fraierita- și după știu toți ce face ea.
De asta zici tu probabil ca adult ar profita de ea. Ca altfel nu mi explic.
Da ăstfel poate sa fie prostita și după 25 de ani dacă n-o întreținut vreun act sexual sau n o vorbit cu băieți.

Părerea mea sincera este ca are creierul foarte dezvoltat sa ia decizii. Cața vreme are peste 8-9 ani deja știe pe ce lume trăiește. Asta un mare.
Bine poate mai sunt vreo excepție da alea stau închise în casa.

| dullcat a răspuns (pentru Cristi9997):

,,peste 8-9 ani deja știe pe ce lume trăiește.'' Vorbesti ca un adevarat pedofil.Sau zi-mi ca de fapt n-ai interactionat niciodata cu copii fara sa-mi zici?

Eu ma refeream la ambele sexe, dar tu ai ceva cu fetele, observ. Baietii minori care se apuca de sex n-au nicio vina saracii, insa fetele trebuie omorate,, cu bolovani'', ca sa te citez, pentru atata nerusinare, nu? Vezi ca suntem in 2023.

Daca ambii sunt minori si o iau pe aratura, e o problema mai mica decat un adult care se da la un minor.Dar aparent tu nu intelegi, din moment ce recunosti fara nicio problema, mai sus
,, M-am dat la o mulțime de minore. Unele m-au refuzat pe motiv de pedofil, altele au acceptat. '' Adica daca fetele alea nu au creier destul, din cauza imprejurarilor in care au crescut, nici tu nu ai.Ok.

| EestiSodalane a răspuns:

Ok pedofilule, ce ar fi să-i lași tu pe domnii de la poliție să-ți verifice Hardiskul?

| Cristi9997 a răspuns:

Nu te baga nimeni nici unde.
Legile astea sunt făcute ca să te sperie sa nu-ți faci de cap și mai ales pentru a fi acolo ceva sa nu zică nimeni ca nu exista.
M-am dat la o mulțime de minore. Unele m-au refuzat pe motiv de pedofil, altele au acceptat. La fel ca o femeie care are peste 18 ani.

| SuperSamantha a răspuns:

Si cine te intreaba daca ai 15 ani si 11 luni sau 15 ani? Ori ai 16 ori nu, e atat de simplu. Dupa ce ca si asa copilele de varsta aia is naive si nu au experienta vreti voi sa veniti sa profitati de ele de la o varsta cat mai frageda... Eu as baga direct sub 18 puscarie, si nu 2 3 ani si 30 sa va invatati minte sa mai profitati de copile care il asteapta pe fat frumos ca n-au minte.