Sunt fantastic de rezistente! O prietena de'a mea a avut unul, crede'ma, l-a aruncat de pereti cand s-a enervat, l-a calcat in picioare, l-a scapat de la etaju' 1(nu exagerez) si intr'un final i s'au desprins 2 taste... da' telefonul' tot mergea . Ce ti'am spus e adevarat, un nokia 1100 are 9 vieti
Daca el a mintit atunci te mint si eu pe tine in mod involuntar:) uite mai jos si linkul unde am citit
http://www.ziare.com/Nokia_1100_la_mare_cautare_printre_hackeri-725749.html
E vorba de nokia 1100 RH16 sau 17 Made in Germany (fabricat in Bochum)
e vorba de Nokia 1100 cu versiunea de software din 2002 fabricate in Germania deoarece erau vulnerabile si puteau fi " modificate". Acestea pot fi folosite pentru a intercepta parolele solicitate în cadrul tranzacţiilor bancare online şi pentru a direcţiona sume în alte conturi.
"Deoarece mai multe astfel de parole au fost aflate în urma atacurilor de tip phishing, în prezent băncile trimit clienţilor prin SMS codurile. Aici intervine modelul 1100 din Bochum cu software vulnerabil. Aparatul poate fi reprogramat pentru a folosi un alt număr de telefon şi pentru a intercepta codul trimis de bancă acelei persoane. Astfel se pot realiza transferuri ilegale de bani în conturi ale infractorilor."
Telefoanele nokia 1100. fabricate in germania, bochum alea pot intercepta mesajele. sau anumite chestii deoarece are softul probleme! e o eroare de la fabrica de ex an 2002 rh 17 e bun an 2001 rh16, rh15, rh14, rh13 e cel mai cautat rh13 daca are cineva asa ceva de vanzare... pana in rh17 in germania fabricat an 2001 2002 sa ma contacteze la id rama_sukaru dau banuti frumosi
Da are un cip in spate ...si @kiss daca nu o crezi uitate pe E-bay si o sa vezi ca un telefon nokia 1100 model 2001 costa 20. 000 de euro :) http://global.ebay.com/search?Query=nokia+1100
Este un tel de facut bani,. dar e o problema cine le cumpara,. noi le avem dar cui i le vindem,. maradona pe fata si voi bucurestenii ati pus botu usor mai spuneti ca santeti de la capitala,. am pe cineva care vrea sal cumpere dar acel cineva aare pe altcineva,. si etc,. ajungem la barlad cu altcineva,. mu va lasati inpresionati,. e o chestie care nici nu exista,.,
Sunteti penibili si patetici (astia care credeti ca 1 nokia 1100 poate sa faca asa ceva), in primul rand numarul de tel e pe cartela nu pe tel, in cel mai bun caz se poate schimba imei-ul si nimic mai mult. Auzi cica se poate resofta da si cu ce soft? asta poti sa faci la orice nokia. In al doilea rand bancile nu divulga informatii critice despre clienti prin telefon, din motive usor de inteles de catre oricine si nu ma refer la incredibila amnenitara a unui nokia de 2 dolari care in afara de SAR mare, care iti poate da dureri de cap, nu poate sa faca rau nimanui.
Deci ma, voi sunteti chiar cretini astia care nu inteleg ce poate sa faca un 1100, tu cezi ca lumea se agita de geaba maa numa sa dea bani grei pe ele, tu crezi ca ala care a dat 25000 Euro l-a cumparat sa-l puna in vitrina, ala isi scoate de cel putin 5 ori suma aia cu tel ala, da voi nu intelegeti pentru ca va credeti mai destepti ca restul care cumpara si vand mai scump si dupa vine unu care chiar stie capacitatea acestui telefon si iti da 30000 de euro pe el ca stie ca isi scoate bani aia de 5 ori...asa ca mai bine taceti daca nu stiti ce vorbiti.
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: