Eu nu-mi doresc nici trany, nici cum vrei tu, la cat de ipocrita e lumea din ziua de azi, ce inseamna iubita? una care te manca de banii?
Frate cand vezi una ca zice "Aaa,eu nu sunt asa,deloc, dar tot te sec de bani si iti fac peri albi, dar ma despart de tine ca m-am plictisit de marimea pensiului tau sa stii ca vreau ceva mai mare si mai gros... Scuze, sper sa iti poti gasi jumatatea"
Am avut experiente cu fufe din alea care zic fix aia... Frate, pocnitoriile alea o sa ajunga aiba s3x cu conuriile alea de pus pe langa un accident de pe autostrada or un stalp de curent,ca stii cum e... Si alea sunt foarte groase XD
Da lumea e in general ipocrita,si primitiva,ei nu stiu nimic cum sa se poarte si alte alea... Daca te vede cineva cu o tranny zice ca esti satanist sau cv, am avut si experiente din astea, ca am zis cuiva ca mi-ar place o tranny si mi-a zis ca sunt fiu de satana XDD
Stii ceva? Daca nu vrei sa mai fi o oaie in toata turma asta, fi taboo, macar esti diferit ^^
Eu merg pe ideea de selectie, nu toate/toti sunt la fel,selecteaza oamenii dupa carcater mereu, si aprecieaza pe cei care nu sunt gunoie umane, la noi in tara sunt multe gunaoie umane dar printre ele sunt si oamenii de omenire, buni, sti ce oamenii aia sarcaci uni sunt mai buni ca aia care au bogati, eu lucru ca pfa de 2 ani si doar persoanele care erau sarace ma intrebau daca vreau mancare ma intelegi? devenim tot mai non umani, rai, fara sentimente, tot mai eu sa am totul, 1% din populatia lumii detine 50% din bogatiile umane si 10% din populatia lumii 95%, ma intelegi, asta e democratia de fapt multi sckavi si putini bogati
Stii ceva,noi suntem idoctrinati de mici,sa devenim sclavi,parintii mei intotdeauna m-au indoctrinat sa imi fie frica de dumnezeu,cine *** si ala cu tava aurie lipita de cap,ce cacaturi omenesti inventeaza si crede populatia asta.
Dar eu vad parasutele numai dupa cum merg,cum se imbraca,ce stil de a vorbii au si asa ceva. Si dupa de acolo deduc ce si cum e.
Sa stii ca pana si eu incep sa fiu fara sentinmente,nu prea ma mai simt uman,umanitatea ma dezgusta,toti sunt mai ceva ca animalele,pana si animalele-s mai descuitate la mine decat multi oameni de pe planeta asta. Cum ai zis si tu,multi sunt gunoaie umane,or arata ei ca oamenii dar sunt buni de aruncat la ghena. Uneori ma intreb,unde e umanitatea deoarece eu vad oameni dar nu si umanitate,cand ii vad pe invitatii parintilor mei cum manca dintr-un cotlet de pui,mi se face o greata de nu am cuvinte. Pur si simplu,imi e scarba! Si in sistem traim,tot ce nu tine de religia lu nenea de pe nor,gata,e satana,e blasfemie,dar blasfemie mai sunt si prostii aia de crestini care daca cineva zice Acolo s-a urinat Domnul Dumnezeul tau,pupa sa te curatesti de pacat,toti ar pupa,linge toata zona,unii nu mai au minte deloc,sunt ca animale teleghidate, orice face un bou face si turma la fel...
Concluzie : Imi e scarba de toata umanitatea. Si de mediu asta imputit in care traim. Faza e ca e din vina noastra asa mediul asta, sunt insetati sa distrugem, ca deh, asta e fiinta omenasca menita sa faca.
Daca ar fi sa detaliez gunoiaele din Romania, mi-ar trebui mii de foi... Atat iti pot spune...
Educatie? Unde? Nu vad asa ceva... Si in plus, ce este educatia? Aia care ne dau la scoala educatie e mai ceva ca in inchisoare Gura, nu misca, taci si inghite... Asta e sistemu in care traim. Imi e scarba cand aud pe unu ca zice Sunt mandru ca-s roman. Scarbos~
anonim_4396 întreabă:
cioko19 întreabă:
adelina682 întreabă: