Sincer nu stiu cand o sa ma invat minte sa nu mai fiu atat de increzatoare.desi imi spun " gata, schimb foaia... o sa ofer increderea mea mult mai greu de acum inainte..." tot fac greseala sa o acord foarte usor...si m-a tradat si colega de camera...si prietena cea mai buna...si un prieten. dar cred ca cel mai mult m-a durut aseara cand abia venisem de la o inmormantare a cuiva drag...si matusmea in loc sa ma lase sa merg acasa, desi m-a vazut in ce stare eram... m-a pus sa raman in locul ei la treaba ca ea avea alta grija...
Despartire de prietenul meu... I-am acordat toata increderea posibila si i-am zis ca daca nu tine la mine sa o lasam balta... El nu ca te iubesc nu-stiu ce... Dupa un timp l-a pus de un prieten de-al nostru sa imi zica mie ca vezi doamne ma inseala... Asta nu era adevarat dar vroia sa ne despartim pentru ca nu tinea la mine (si va jur ca as fi inteles) dar a fost prea las si a cautat un pretext ca sa ii dau eu papucii in loc sa imi zica in fata... Ma rog. Aproape in fiecare zi imi pierd increderea in cineva... Dar trag aer in piept si privesc in fata... La urma urmei... Doar o viata avem...
Faptul ca unii "prieteni" mi-au intors spatele atunci cand aveam mai cea mai mare nevoie de ei.
Incredere in oameni? ha:-Jbunicul meu de mic m-a invatat sa nu am incredere in nimeni
absolut nimeni.omul este cel mai scarbos animal pentru mine:-J