Libertatea şi liniştea ar fi prin vârful listei.
Dar şi muzica, animalele, copiii, oameni şi idei mişto, fotografia, lubeniţa, sportul, pizza şi multe, multe altele.
Oxitocina, dopamina, serotonina şi endorfinele în general.
Bucuria celor dragi. Sa poti oferi bucurie(prin diferite moduri: in cadou surpriza, o calatorie, un bilet la cinema, la piscina...momente mici dar de importanta maxima; o vorba buna spusa la momentul potrivit, un sfat de calitate, suport motal/fizic, pana si un zambet cald poate vindeca un suflet rece)celor dragi este cel mai de pret dar.
Toate cele bune.
Sti... eram acum doua zile cu prietena mea, ea a vazut un om sarac care statea pe jos mai mult mort decat viu din cauza caldurii.
S-a dus la el si i-a dat sticla noastra cu apa rece.
Intodeuna ma va face bucuros sa vad ca oamenii se pot ajuta intre ei, chiar si cu lucruri marunte.
In ultimul timp am cam fost plecat din tara, si am realizat ca cel mai frumos lucrul daca pot sa ii spun asa este sa fiu cu familia si cu prieteni apropiati.
Buna
Atunci cand imi vad iubitul/a bucuros/a ma face sa ma simt mai bururos/a ca niciodata.
Inteleg, ai folosit ambele genuri cand ai vorbit de iubire, esti bi, dar cand spui despre tine ca esti bucuros/oasa, noi ce intelegem?
hotarasta-te, esti fata, baiat sau hermafrodit?
Te las pe tine sa alegi ce sunt, eu știu ce sunt si cum sunt. Nu ma deranjează daca cineva imi spune ceea ce nu sunt atâta timp cât știu ce sunt. Parerea mea pentru mine e mai importantă decât parerea celolanti.
Poate ca nu vrea sa isi dezvaluie identitatea. Ce conteaza ca e fata sau baiat si ce problema ar fi daca ar fi bi? Ar fi judecat/a pe TPU, nu?
Am zis eu ceva de faptul ca e bi?
vai, mare identitate ce o apara, mare intimitate pe net ce e sa nu dezvalui daca esti fata sau baiat, parca isi dezvaluie codul PIN sau CNP-ul.
Mama.Mereu mă ajută când dau de necaz, mă ajută la bine si la greu şi este cea mai tare mamă de pe Pământ.Acesta este lucrul ce ma face bucuros.
Sa ascult muzica si sa cant, chiar daca nu prea am voce. E unul din cele mai frumoase sentimente pe care le pot trai atunci cand cant. Simt ca nu mai e nimeni, doar eu si muzica mea si simt ca pot canta acele piese pentru cineva. E extraordinar. Si mai e si persoana pe care o iubesc si o ador, ma face fericita in fiecare zi si nu suport sa treaca o zi fara sa vorbim si sa-i spun "te iubesc".