| OanaG a întrebat:

Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si nu l-ai facut? Ce te retine?

Răspuns Câştigător
| Fllly a răspuns:

Tot ce imi doream e sa uit...(stii uhsad...)da nu potbig grinbig grinsad

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand am ochit eu o stanca pe care ar merge sa ma catar(cu echipamnet) dar nu ma lasa mama pentru ca are vreo 35 de m. A zis ca nu am ce cauta acolo.Pai nu fac eu odata 18 ani si escaladez stanca aia care tot imi face cu ochiulday dreaming

| Bacemi a răspuns:

Mi-as dori sa am mai multa incredere in mine dar ma retine teama de a deveni alta persoana. Asta dupa cum imi exprimam frustrarea si in versuri :

Mi-e frica sa fiu ce acum sunt,
mi-e frica sa fiu ce-am fost candva
mi-e friica de un viitor prea crunt,
un viitor bolnav, al altcuiva …

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Facultatea de Psihologie sau un curs legat de psihologie. O să îl fac, dar va mai dura. Vreau să îl faci după ce am un job şi mă descurc, ca şi hoby.

| usernamealy a răspuns:

Mi/as dori sa am mai multi prieteni ce ma retine: mush cred ca nu am incercat sa am mai multi sa vima ei la mine mai bine
si cum spune si marianuk mi/as dori sa zbor dar nu am aripi
la tom si gerry am vazut episodu ala cu tom cand zboara cu un corset desfacut roz dupa pasarea aia galbena si de atunici vreau de cand am fost mik dar nu avem corset ca cred ca incercamlaughing...bine ca nu aveam ca doamne feri de pe balconlaughing

| Sylx a răspuns:

Dintotdeauna mi-am dorit sa devin profesor de istorie... este un scop pe care urmeaza sa mi-l realizez!

| sergiu a răspuns:

Vreau sa ma las de fumat... dar nu reusesc tot timpul sa stau fara tigara pentru ca apar tot timpul ispite (colegi de faculta, prieteni, etc) care ma indeamna sa iau o tigara, iar eu nu reusesc sa ma abtin. Trebuie sa mai lucrez la vointa mea, trebuie s-o mai intaresc big grin

| FunnyCreations a răspuns:

Faptul ca te iubesc happy. dar ma retine raspunsul ingrozitor "nu" sad

| Mai Tare Ca Un Drog a răspuns:

Hmm...imi doresc sa fiu mai intelegatoare. Sunt foarte impulsiva si suparacioasa :-s Nu ma retine nimic pur si simplu nu pot sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-mi mai tin gura. Ce ma retine : pai parca ma doare ceva in stomac daca tachee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fac un rahat fosforescent, voi ati reusit?

| maryan_uk a răspuns:

Intodeauna mi-am dorit sa zbor, dar singurul fapt care ma retine, este ca nu am aripi ca sa pot zbura. Am zburat de mai multe ori cu avionul dar nu se compara ca si cum ai zbura propriu zis. Uneori le invidiez pe pasarii. big grin