"marca voastră preferata de mașini...Nu dați exemple de mașini scumpe"
din start ne obligi să mințim. ce ne fcema dacă preferata e scumpă? zicem alta medie, că așa ne-ai ingrădit tu?
Eu m-am fixat pe Opel. Sunt foarte multumit de marca, in timp ce marci mai laudate decat asta (VW, Skoda), m-au dezamagit profund, si nu doar o data. Nu cred ca sunt subiectiv, pur si simplu Opelurile mi-au oferit confortul de care am avut nevoie, iar defectiunile au fost banale, ieftin de remediat, si nu au recidivat.
Pe cand, in Skoda si VW (care sunt de la acelasi VAG), de la inceput am stat ca intr-un castron ingust, mergea pe asfalt ca o caruta scapata la vale, iar defectiunile erau tampite, scumpe si pe repeat.
Chiar daca sa zicem ca am nimerit doar Opeluri bune si doar VW si Skoda proaste, senzatia de castron nu tine de noroc. Aia m-a convins ca sunt masini pentru autisti.
Alte marci care imi plac, sunt Ford si Renault.
Pe Renault il apreciez pentru fiabilitate si pentru inovatii, Fordul e o atractie. Am avut Focus, si am condus multe; sunt probabil cele mai sportive masini ieftine, bat la stabilitate cam tot ce am condus pana acum. Motoarele nu sunt cine stie ce, dar sasiul este o minune. Intri cu ce viteza vrei, in orice curba, si iesi cu zambetul pe buze. Nu degeaba au facut senzatie la raliuri.
SeEcReTnAmE întreabă:
Annelieseee întreabă: