Pff.nu le-asi numi chiar "motto-uri" dar pot zice ca am multe principii dupa care ma ghidez in viata. uite cateva:
Plangi cand ai ceva pe suflet, fi trist daca se intampla ceva rau, razi fara motiv, fi vesel daca, crezi ca trebuie, simte'te bine ca prietenii tai, stai cat mai mult timp cu pers iubita, traieste clipa, pentru ca nu stii cand se poate termina totul...
Viata e scurta...incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti...
chiar daca iti pierzi aripile-n zbor...continua sa visezi!
invata sa iubesti cand inima ti-e franta... invata sa iubesti cand mintea ti-e pierduta... sa mergi cu capul sus cand soarta ti-este cruda... sa stii s-ajuti p altii cand nimeni nu te ajuta...
Niciodata nu e prea tarziu sa adresezi cuiva cuvinte calde, niciodata nu e prea tarziu sa iti ceri iertare, niciodata toamna nu vine prea tarziu pentru a spulbera visurile verii. Pasii mici sunt prima cale catre schimbare, urmeaza apoi sa cada frunzele si cand iarna se arata dorinta-i deja implinita. E simplu sa zambesti cand o faci din inima
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti...
.si parca mai erau cateva. da nu mi le mai aduc aminte acu
Eu merg intotdeauna pe principiul "ce nu te doboara, te face mai puternic!", si sa stii ca functioneaza
'' cand unii te ranesc cu cuvinnte grele, ai puterea sa treci peste ele si sa zambesti'' mie imi este ff intalnit acesta este motto-ul meu si cred in el.si mai am ''zambeste, viata este frumoasa daca si tu vrei''.:*
Daca as avea 8 ore pentru a taia un copac, as sta 6 pentru a-mi ascuti toporul.
Eu am o multime de motto-uri care cred in ele si le urmaez, iti spun decat cateva : Ce tie nu iti place altuia nu ii face, a iubi inseamna fericirea celuilalt, da-i omului un tel in viata si rastoarna si muntii, nu exista problema fara solutie, orice femeie poate fi obtinuta daca sti cum sa o iei, niciodata nu subestimez adeversarul si binecunoscuta nu lasa pe maine ce poti face astazi.
"Fire, fire, walk with me!" este din twin Peacasa... am o afinitate pentru foc
Motto-ul meu e ''Toti Pentru Unul si unul pentru toti''!
Da, ma caracterizeaza pentru ca imi place sa ajut oameni si UNEORI ma ajuta si ei pe mine (nu ma refer la acest sit, pentru ca aici am fost ajutata mereu)
Buna, motto-ul meu este"Cine ride la urma ride mai bine", asa nu privesc cu invidie pe nimeni, ma multumesc sa rid mai tirziu. O zi buna
Motto-ul meu este sa nu-l ranesc pe cel de langa mine, pentru ca nici mie personal nu imi place cand toti neaveniti ma ranesc cu cuvintele lor pe care le au la indemana.
Al meu e:nu plange ca s-a terminat...zambeste ca sa petrecut.sau in viata nu merita sa plangi pentru nimeni iar cei care merita nu te vor face sa plangi
Interesante .
Eu stau cam prost cu memoria...si sunt multe
Cele care imi vin in minte sunt :
"Daca vrei sa primesti... Ofera!"
"Zambeste ca si cum nimeni nu ar vedea,
Canta ca si cum nimeni nu ar auzi.
Danseaza ca si cum nimeni nu te-ar vedea,
Ajuta ca si cum nu ai avea nevoie de vreo rasplata,
Iubeste ca si cum nimeni nu te-ar fi facut vreodata sa suferi"
"all for fun"
"Traieste clipa...
Va doresc sa aveti o zi cat mai placuta!
Pe cine nu lasi ca sa moara.nu te lasa sa traiesti... da ma caracterizeaza pentru ca atunci cand esti bun esti luat de prost si acea persoana va fi tot impotriva ta
Don't stop being crazy
Wherever you go
Don't stop being crazy
It's a lie
It's a lie
It's a lie we could not learn to fly
Oh no
Don't stop being crazy
(Helloween - Don't Stop Being Crazy)
Da.Ma caracterizeaza. De fapt, melodia asta este un imn al meu.
Mie de ex imi place foarte mult ''scopul scuza mijloacele''
cu toate ca nu stiu sigur daca m-as lua dupa el, in viata
Am si eu cateva:
zambeste.maine va fi mai rau
nimeni nu ne poate face sa ne simtim indiferenti fara permisiunea noastra
in viata irosim ani iar la moarte cersim clipe
curajul inseamna sa fii singurul care stie cati este frica
Motto-ul meu este: "Nu renunt asa usor si de-ar fi sa mor"
Apropo @supersx de aceea spune la sfarsitul romanului: "daca dragoste nu e, nimic nu e" pentru ca titlul e de fapt o ironie a sorti lui, el cautand sa domine femeile din viata lui si nici la final nu ii reuseste dar macar isi da seama ca fara dragoste e pierdut.
Gandim la general, dar traim in detalii.
. Daca se intoarce este al tau,
daca nu nu a fost niciodata.
In viata risipim ani, iar la mosrte cersim clipe.
Singura cale de a scapa de dusmani este sa ti-i transformi in prieteni.
Viata poate fi inteleasa privind inapo, dar trebuie traita privind inainte...
Nu lasa visele sa piarda, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.