| tpu_ank a întrebat:

Care e motto-ul tau?
si de ce crezi ca l-ai ales? te caracterizeaza? ti se >>potriveste?. etc?

Răspuns Câştigător
| cioco1tweety a răspuns:

Pff.nu le-asi numi chiar "motto-uri" dar pot zice ca am multe principii dupa care ma ghidez in viatahappy. uite cateva:
Plangi cand ai ceva pe suflet, fi trist daca se intampla ceva rau, razi fara motiv, fi vesel daca, crezi ca trebuie, simte'te bine ca prietenii tai, stai cat mai mult timp cu pers iubita, traieste clipa, pentru ca nu stii cand se poate termina totul...
Viata e scurta...incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti...
chiar daca iti pierzi aripile-n zbor...continua sa visezi!
invata sa iubesti cand inima ti-e franta... invata sa iubesti cand mintea ti-e pierduta... sa mergi cu capul sus cand soarta ti-este cruda... sa stii s-ajuti p altii cand nimeni nu te ajuta...
Niciodata nu e prea tarziu sa adresezi cuiva cuvinte calde, niciodata nu e prea tarziu sa iti ceri iertare, niciodata toamna nu vine prea tarziu pentru a spulbera visurile verii. Pasii mici sunt prima cale catre schimbare, urmeaza apoi sa cada frunzele si cand iarna se arata dorinta-i deja implinita. E simplu sa zambesti cand o faci din inima
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti...
.si parca mai erau cateva. da nu mi le mai aduc aminte acuhappybig grin

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-Cumpar fericirea! -...Pt ca fericirea este o stare de spirit temporara... iar banii de cele mai multe ori o poate cumpara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motto-ul meu este " Nu inceta niciodata sa zambesti, chiar si cand esti trist pentru ca nu stii cine s-ar putea indragosti de zambetul tau. Tot ce pierdem, pierdem pentru totdeauna; ceea ce nu traim la timp nu traim niciodata..." cred ca este un motto care te face optimista si sa nu pui multe lucruri la suflet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Mintea trebuie sa-ti fie deschisa,,, dar nu atat de deschisa incat sa-ti cada creierul pe jos!"

| matadoru a răspuns:

Daca as avea 8 ore pentru a taia un copac, as sta 6 pentru a-mi ascuti toporul.

| Opt1k a răspuns:

Am si eu cateva:
zambeste.maine va fi mai rau
nimeni nu ne poate face sa ne simtim indiferenti fara permisiunea noastra
in viata irosim ani iar la moarte cersim clipe
curajul inseamna sa fii singurul care stie cati este frica

| L2Legacy a răspuns:

Din dragoste se naste sacrificiul... Se naste ura... si experimentam durerea

| Jr._Mihai_1998 a răspuns:

Daca lupti poti sa pierzi daca nu lupti ai pierdut deja happy

| Gotia_Cornelia-Ionela_1981 a răspuns:

Chiar daca iti pierzi aripile -n zbor...incearca sa visezi...laughing