Buna
Alina si Adrian al copiilor mei
Si as fi vrut, daca mai aveam o fata, sa se numeasca Sarra dar nu a fost sa fie.
O zi buna
Nume de baieti:Victor,Sergiu,Vlad,Ovidiu,Denis,Max,Alin(sau Alan),Mircea,Gabriel,Stefan,Bogdan si Andrei.
(Cam mult dar astea imi plac)
Nume de fete:Iustina,Flavia,Laura,Teo,Cristina, Daria, Alina, Roxana, Elena si Ana.
Nume de
Wow.
Chiar ai scris numele care iti plac.
Si l-ai trecut si pe-al meu
Ma bucur.dar care e numele tau dintre cele care le-am scris?
Sunt curios.
Am scris in final Nume de inca odata din greseala:Voiam sa scriu nume de fete dar am mai scris odata, nu mi-am dat seama.
:*Scuze
Nu face nimic.
Numele meu e Cristina.
Nu prea pun pret pe nume cand cunosc pe cineva, un studiu a dovedit ca cel mai indragit nume e al tau personal si e o placere sa til spuna alti, logic ca numele meu il iubesc cel mai mult, apoi nume care cand le spun imi trezeste partea emotiva din creier
madalina, claudia, clementina, ramona, cornel, daniela, roxana etc
imi place pe engleza nume ca shine shine
Nu spun asta pentru ca e numele meu, dar imi place si Bogdan(pentru ca inseamna Darul lui Dumnezeu, din slava nu stiu).
Dar mai e si Alex, Vlad, Andrei.
.
Iar de fete: Iulia, Andreea, Diana, Adelina, Alisa, Tania.
GL
Hey!
Andrei/Andreea
Catalin/Catalina
Dan/Daniela
Mai sunt si altele *Alice, Ana s.a.m.d.*
Succes!
Mersi.
Si tie!
Catalin suna cam urat in limba romana!'Catalin, copil din flori, (Eminescu).'
Daca sunt roman, cel mai mult imi place Doina-Dorin, daca as fi german :Crimhilde-Friederich, daca as fi francez :Josephine-Alain, daca as fi harap:Set el Hoshn-Alladin, daca as fi evreu Eva -Josua, etc.
Numele de fată preferat este Antonia( aşa mă cheamă pe mine ), şi de băiat: Cătălin.
La baieti : Leonard, Catalin, Silviu si George
Fete: Corina, Irina, Simona si Jessy
Merci! *eu sunt Catalin*
Nu stiam
Acum stii
Da
Hmm, mă bucur că îi place cuiva numele meu.
Niciodată nu mi-a plăcut numele Silviu.
Dar e dragut numele.
anonim_4396 întreabă: