Oameni mint, oameni înșeală, păcălesc, fac șmecheri, eu nu cred in oameni, cum nici magicieni nu fac magie
Frecvența cu care apar fantomele, OZN-urile, minunile dumnezeiești și faptele diavolice s-a prăbușit, de când aproape tot pământul e filmat de sateliți și camere de supraveghere.
Dacă ar fi apărut vreun OZN după 2000, ar fi existat filmări publice cu acesta.
Nu neg posibilitatea existenței altor planete populate, poate chiar de faună inteligentă, dar OZN-urile și restul dumelor SF despre care știu, nu reprezintă nimic divin sau extraterestru.
Pentru că, dacă ar fi de origine extraterestră, obligatoriu am vrea să aflăm mult mai multe.
Bine zis
Nu. Cred că există și alte forme de viață prin Univers, dar faptul că se plimbă niște chestiuțe pe cer pe care nu le putem identifica nu cred că are vreo legătură cu ele. În primul rând pentru că ne ducem prea departe crezând că sunt forme de viață umanoide. Extraterestru poate însemna și-un vierme care se plimbă pe acolo, nu neapărat un omuleț verde și inteligent. Acele obiecte cred că sunt terestre, dar probabil sunt militare și nu au voie să dezvăluie asta. Plus că lumina și unghiul modifică mult felul în care se vede un obiect de la distanța, în special printr-o lentilă. Oamenii au multă imaginație. Acum 150 de ani se discuta intens dacă există vampiri pentru că vedeau umbre cu colțul ochiului seara, iar acum 400 de ani ardeau femei pe rug pentru că dansau prin pădure... nu cred că suntem încă atât de deștepți.
OZN-ul e vampirul generației noastre, sigur are o explicație, dar n-am găsit-o noi încă.
Cel mai probabil sunte terestre.
Am vazut undeva o figura de stil interesanta. Imagineaza-ti ca aduci un om de acum 2000 de ani in prezent. Ar fi un soc total pentru omul ala pentru ca nu ar intelege absolut nimic din ziua de azi. Diferenta tehnologica ar fi atat de mare incat nu ar stii nici ce e langa el.
No', cam asa am fi noi prin comparatie cu o civilizate care ar fi in stare sa calatoreasca distante atat de mari. Ar putea avea o autostrada chiar langa noi fara sa ne dam seama pentru ca cine stie cum ar arata o autostrada pentru ei.
OZN : Obiect Zburator Neidentificat sau UFO, UAP in engleza, adica orice zboara, se deplaseaza in spatiul aerian, aerospatial terestru si nu a fost identificat. Ar putea fi orice care nu a fost identificat :pasare, drona, avion, satelit, aparate de zbor top secret, fenomen natural(meteorit, fulger globular, Focul Sfântului Elmo, etc.), ceva nu putem explica inca, etc.
Bine inteles, sunt o gramada de fake-uri, dar nu ne intereseaza asta acum.
https://en.wikipedia.org/wiki/Unidentified_flying_object
Apropo mai sunt si OSN sau USO obiecte submersibile/subacvatice neidentificate.
https://en.wikipedia.org/wiki/Unidentified_submerged_object
Care este parerea mea despre acest fenomen?
Cred ca in unele cazuri (foarte rar) este ceva inexplicabil, ceva ce nu stim cu adevarat ce este si nici care este sursa de provenienta.
Ar putea fi de origine extraterestra, dar nu cred ca este vorba despre o conserva cu omuleti in ea care trag de niste manete si apasa pe butoane.
Distantele dintre stele sunt enorme, de ordinul anilor lumina, iar cele dintre galaxii este si mai mare
Cel mai apropiat sistem stelar de noi este Alpha Centauri 4, 2; 4, 3 ani lumina, Galaxia Andromeda, cea mai apropiata galaxie este la o distanta de 2, 5 milioane de ani lumina de noi.
Ca sa parcurgi o asemenea distanta iti trebuie o tehnologie extrem de avansata (nave care ating viteza luminii, teleportare, gauri de vierme, etc.)
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"
Arthur C. Clarke
OZN- urile sunt nave spatiale... ale scenaristilor de film de la Hollywood
Nu neg existenta formelor de viata pe alte planete in afara de cea Teresta, dar in nici un caz nu cred ca exista forme atat de complexe de viata - precum sunt prezentati extraterestrii in filme!
Si, in plus, orice filmulet cu extraterestrii, fenomene paranormale sau Kim Kardashian in ipostaze sexy strange milioane de vizualizari, deci nu ma mira ca extraterestrii astia se lasa asa usor filmati!
Inca o chestie! De ce musai extraterestrii trebuie sa se plimbe intr-o farfurie?
Nu se putea sa fie o cisma de guma cu inscriptia "Nike"?
O sa cred ca extraterestrii si navele lor exista, numai cand o sa vad una - precum tipul asta
https://youtu.be/vHZquCUSSbU
Atunci, DA! o sa fiu pe dealing convinsa!
Am vazut si eu unul dupăia mi-am dat seam ca stai era un avion după un nor mare )))) semăna cu o farfurie sărbătorea ozn adica
Asta ma întrebam si eu deca ma mir cand vad ca există pedofili si infractori cand exist romani.