Rem, anime : Re:Zero. Dar am mai multe personaje preferate, nu pot alege doar un singur personaj.
V (cine stie cunoaste). Chiar sunt curios cati stiu de el. Cine stie despre ce vorbesc sa-mi lase un raspuns.
Probabil Batman sau Courage din desene. Din filme/seriale mi-ar fi destul de greu de spus pentru ca am vizionat mult prea multe dar daca stau sa ma gandesc as putea sa il mentionez pe Diavol din serialul Reaper (mi s-a parut ca actorul l-a portretizat foarte bine - cu carisma, razbunator, sarcastic, rau - reusea sa fie placut si enervant in acelasi timp), Georgia din Dead Like Me (pentru ca imi placea sarcasmul ei) etc. Mai sunt si altele dar momentan nu imi vin in minte.
Nu am un personaj preferat,am mai multe preferinte,majoritatea fiind din anime.
Ex:Misaki Ayuzawa,Usui(Kaichou wa Maid-sama!),Zero(Vampire Knight),L. Lawliet(Death Note), Ichigo, Rukia, Orihime, Ulquiorra(Bleach)...
Da, și mie mi-a plăcut!
Interistule,, nu te-am mai vazut de secole. De cand Inter era pe locul 10-11,, mai traiesti?
Intr-adevar, acum cred ca daca Pioli era adus de la startul sezonului Inter se batea lejer la titlu.
Pacat de Frank De Boer c-a schimbat brusc campionatul si mentalitatea. E greu sa te impui in Italia,, nu e un campionat chiar asa de slab si la indemana oricui. Italienii daca ar investi cum se investeste in Premier League, s-ar bate iar pentru trofeele europene, echipele italiene sunt cel mai dificil de batut, o stiu pe propria piele, cand intalneam 'macaronari' prin optimi sau grupe cum ne puneau aia probleme...
As vrea sa prinda Inter loc de ucl, merita sa fie acolo, mai ales ca acolo se vor investi sume astronomice din vara!
Nu am asa ceva pentru ca imi plac mult destule personaje in general din anime-urile :Naruto shippuden,Death Note ( ex: Naruto,Itachi, Sasuke, Pain, Light, L etc )
Nu am văzut multe anime-uri, dar L din Death Note și Son Goku, din Dragon Ball. În privința cărților, nu cred că mă pot decide între Jane Adams, din „Secrete" și Harry Potter. La desene animate nu prea mă uitam, țin minte că-mi plăceau fetițele Powerpuff.
anonim_4396 întreabă: