| Razvan a întrebat:

Care e povestea vietii tale? Unde ai fost si incotro te indrepti?

Răspuns Câştigător
| zeeeeeex a răspuns:

Povestea vietii mele a inceput acum 21 de ani, cu multa durere si tipete din partea dragei mele mame. Undeva in miez de noapte am deschis eu ochii si am tras prima gura de aer din viata mea... Apoi am inceput sa cresc si sa descopar tot ceea ce are viata mai frumos de oferit, dupa aproximativ 9 luni am facut primul pas si am rostit primul cuvant, apoi peste inca 3 luni stiam Mioritza pe de rost, stalcit cu un glas de copil mic dar coerent. Usor usor am am trecut de gradinita, am ajuns in clasa intai si am "castigat" prima mea coronitza la finele ei... S-au dus clasele primare si gimnaziu si odata cu ele am capatat cunostinte si amintiri care mi-au modelat caracterul si m-au definit ca om. In liceu am avut programare in biroul lui cupidon si pentru prima oara am simtit in stomac fluturasi in suflet dragoste si apoi durere... o printesa de fata, frumoasa, desteapta... o lista infinita de calitati dar si defecte dar care ma faceau sa o iubesc si mai mult. S-a terminat si liceul si s-a incheiat si relatia cu prima iubire a vietii mele... A inceput facultatea... un nume pompos pentru o institutie care scoate diplome pe banda rulanta care nu vin la pachet cu tot cu vaste cunostinte. Dar o continui si ma indrept spre un viitor nesigur, sumbru aparent, dar care ma face sa vreau sa traiesc ziua urmatoare cu nerabdare si mult entuziasm. Multe amintiri si de prea putine ori stai sa le rascolesti... Pretuiesteti viata ca la un moment dat iti vei da seama ca e pe sfarsite!

9 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Un copil inocent, bun si cuminte care se strica incet, incet din cauza celor din jurul lui. Poate...

| ViVi a răspuns:

Eu spre o cariera as vrea sa ma fac psiholog sa ajut copii si oamenii si chiar foarte mult animalele happy in general sa ajut cat pot si cum pot lumea si sa pot cunoaste si chiar invata de la altii batraniwinking in general in viata ma indrept spre o cariera frumoasa si o sa intemeiez o familiewinking unita si iarasi frumoasa laughing tu?big grin

| mada. a răspuns:

Pai viata mea a fost pana acum destul de frumoasa, si cu unele greutati minore[nu pot sa zic ca am avut problema cu sanatatea, familia etcchatterbox]doar cu adolescenta, si incotro ma indrept nici eu nu stiu`o'm trai si o'm vedea ce ne rezerva viitorul:-) a ta care e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite o intrebare cu talc, pai povestea, grea si neterminata, incotro ma indrept, spun eu spre o familie spre un copil chiar doi, spre o cariera, spre ceva bun in doi in trei in patru (nu gandi la prostii ma gandeam la aia mici ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost guvernatorul bancii mondiale si acum vreau sa devin pacient intr-un spital de nebunibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine e simplu: m-am nascut talent si o sa mor speranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stau acum sa-ti insir povestea vietii mele, nu stiu sa-ti spun de unde vin si nici incotro ma indrept...sunt cam dezorientata, dar gasesc eu luminita de la capatul tunelului laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i lua in seama pe cei care vorbesc mult pe tema asta cu elemente literare si tendinte de a idealiza...Nu-s decit trairi brutale in virtejul vietii.Am fost sa-mi gasesc calea, am gasit-o si acum nu fac decit sa merg pe ea oriunde m-ar duce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicaieri si oriunde