| mentholinks a întrebat:

Care e povestea voastra de viata in cateva cuvinte?

Răspuns Câştigător
| Justme1997 a răspuns:

Probleme grave cu socializarea si integrarea in colectiv de la grădiniță pana in liceu, apoi a fost ceva mai ok la facultate. Nu sunt sigura de ce am ales facultatea respectiva, nu stiu ce sa fac cu ea. Lucrez la fast food

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am sesizat ca lumea e pe interes si nu poti sa ai incredere in nimeni. Nici parintii nu iti sant alaturi 100% dar ei raman ultima speranta de a avea pe cineva drag in viata. In rest bani, sanatate si servici bun sa fie ca viata e buna cu alea.

| Freya1 a răspuns:

Fiecare poveste de viata este lunga si alambicata.
Dar cert e, sau esentialul din tot este ca stiu cum e sa fi si jos si sus, am avut momente cand nu am avut ce manca dar si cand imi cumparam haine sau hrana de sume mari.Am facut si foc in soba si am mancat resturi, dar am dat si drumul la centrala si am am dormit si hoteluri scumpe.Am cunoscut si iubirea dar si dezamagirea.
Nu fac parte dintr-o familie bogata, am avut si probleme de sanatate si am inceput de jos.Am urcat destul de sus dar nu am putut niciodata de dragul confortului si a banilor sa stau sa nu fiu respectat si iubita asa ca am preferat sa o iau iar de la 0 dar iubita.

| SilentRain a răspuns:

A fost odata ca niciodata, o fată zăpăcita care nu își acepta destinul, asta până într-o zi cand a luat o supra doză de laxative si-a dat coltu', sfârșit

| SilentRain a răspuns:

Tu cum ai descrie povestea vieți tale? ^_^

| mentholinks explică (pentru SilentRain):

Aparut, vazut, aruncat, schimbat, pierdut, to be continued.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am născut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seamana cu Albă-ca-Zăpada.

| DeathOfDreams a răspuns:

I died in 2012 and I was replaced by someone with absolutely no motivation and complete emotional unavailability, a conspiracy thread.

| mentholinks explică (pentru DeathOfDreams):

Si te simteai mai bine inainte sa mori sau acum? Sa stiu daca sa ma sinucid sau nu.

| DeathOfDreams a răspuns (pentru mentholinks):

Tu cum crezi că mă simțeam mai bine, pe baza răspunsului meu?

| mentholinks explică (pentru DeathOfDreams):

Inainte? Dar ce ai patit?

| MadalinG99 a răspuns:

Crescut fara tata. In scoala gimnaziala am devenit dependent de calculator, nu am avut rezultate prea bune la liceu dar am intrat pe profilul mult dorit. Din clasa a 9-a a inceput brusc sa-mi placa sa invat, de la un om care n-avea asteptari la BAC, am luat BAC-ul cu 6.80 la bio, 6, 60 la mate si din pacate in prima sesiune am luat 1.65 la mate dupa pregatire intenstiva am luat 4.60 in a doua sesiune deci nu-i ok, m-am angajat ca asistent veterinar, am avut probleme la locul de munca nu mi-a placut cum am fost tratat m-am ambitionat si mai tare, inceput pregatirea in forta la mate iar la vara vreau sa iau BAC-ul si sa devin cineva. Bineinteles in acest timp am cunoscut si o fata, care mi-a devenit sensibilitate. happy Si da sunt un timp timid.

| BadAngel3 a răspuns:

Nu stiu unde ma indrept, stiu doar ca nu ma pot opri. Desi doresc sa ma opresc, simtind ca ma invart in cerc, ceva imi spune sa nu o fac.

| DeDeDeeaSweety a răspuns:

Am trait numai la oras, cu o copirarie plina de distractii si peripetii, la liceu si la facultate, noi distractii, iar acum "love of my life".

Întrebări similare