Locuiesc pe malul marii,asa ca programul meu e putin diferit de cel din vacanta,cand esti complet lipsit de griji.
Dar o zi obisnuita,la mine,in iunie,iulie si august,poate si-n septembrie, incepe la sase dimineata din obisnuinta,sunt o persoana matinala.
Fac ce am de facut prin casa,daca am timp raspund inclusiv aici unde-ti raspund si tie acum si,cel tarziu,la ora zece sunt pe plaja.
Si aici,depinde de dispozitie.Pot sa stau pana la ora doua si apoi sa merg acasa la masa sau,daca ne simtim bine,ramanem si mancam pe plaja si ajungem acasa seara pe la opt, noua.
Dus rapid, tinuta lejer-eleganta si iesim la o cafea si la plimbarea de seara pe malul marii. Uneori, cafeaua se transforma in cocktail-uri si plimbarea e uitata, ne intalnim cu prieteni si ne prinde 3 si 4 dimineata,asa ca ajungem acasa franti.
Iar urmatoarea zi,eu iar ma scol la sase si tot asa.
Sunt zile in care trebuie sa ma rup de la plaja si sa fac cumparaturi,dar le combin cumva si nu renunt la niciuna!
Vara,toata vara, ritmul orasului meu e mult mai vioi, mai sprintar si mai vesel, simti vacanta efectiv, ajunge sa te trezesti dimineata si sa vezi o imensitate de cer albastru...si dispozitia iti urca la zenit!
Imi place sa devin ciocolatie si inotul ma relaxeaza teribil,asa ca profit de fiecare zi senina pe care mi-o rasare soarele.
Si desi eu vacanta mi-o fac in tara pe munte, ma simt foarte norocoasa pentru marea pe care o am la indemana zilnic!
Si-ti doresc si tie cea mai frumoasa vara, fie la mare, fie la munte, bine ar fi sa te poti bucura de amandoua!
vreauTotulSauNimic întreabă:
Zâmbărici întreabă:
Spuky întreabă: