Regret ca nu m-am nascut intr-o alta tara( exclus cele gen Congo), intr-un alt mediu, intr-o alta epoca.
Un regret mic...ca nu am tinut legatura cu cea mai buna colega si prietena pe vremea cand eram la liceu
As putea sa-ti spun, ca nu e mare lucru. Dar nu vad la ce ti-ar folosi sa stii regretul meu (regretele de fapt, ca nu e numai unul). Cred ca ti-ar fi mai util sa ne spui ce anume regreti tu. In felul asta ai putea beneficia din sfaturile, incurajarile sau, simplu, parerile altora. Fii sigur/a ca regrete are toata lumea. Cate greseli nu facem in viata! I-am raspuns obraznic lui mama, m-am purtat necuviincios cu o fata, nu mi-am dat silinta destul cand eram in scoala (am dispretuit unele materii, si imi pare rau acum)...Si lista ramane deschisa, pentru ca voi mai face greseli, in mod sigur.
Că nu mi-am luat rămas-bun de la cea mai bună prietenă când a plecat în Elveția, în rest..nu prea am regrete
Pai anul trecut o fata mea zis ca ma iubeste si eu nu o luam! acum mie imi place de ea si ea mea zis...
Nu am niciun regret! Nici nu prea cred ca o sa am. Consider ca alegerile pe care le fac sunt foarte bune si ca nu voi regrata dupa aceea! Dar tu? Ai vreun regret? Care este acela?
AvalohAlyn întreabă: