Ai o problema cu depresia, sau o boala terminala?
Mergi la un psiholog sau psihiatru dupa ajutor, fiindca asemenea intrebari nu sunt puse niciodata de un om fericit, nascut sa traiasca o viata frumoasa si implinita, ci de oameni nefericiti, neimpliniti si care nu-si gasesc rostul pe lumea asta ori care au o boala terminala si sunt disperati.
Sim plu. Dacă nu ai muri, nu ar avea rost să trăiești. Trăiești în așa fel încât să trăiești cât mai mult. Asta pentru că, știi deja, dar nu vrei să recunoști, că apoi nu se află nimic. Nu există un apoi.
Trebuie sa construim piramide sau palate tiganesti, si sa veneram pisicile.
Si aricii, pentru cei ce locuiesc aproape de natura.
Ai fi preferat să nu exiști deloc?
Te-ai simțit bine de la începutul universului până în anul în care te-ai născut?
Ca sa afli. Daca am sti, toti ne-am sinucide ca sigur e mai fain dincolo pentru astia depresivi dar cei rai vor primi pedeapsa.
Viața nu are nici un rost. Trăim pentru că putem și atunci când nu mai putem trăi murim. După moarte nu mai e nimic. Nu are nici cum și nici de ce să mai fie ceva după moarte.
Daca ai o viata frumoasa, o traiesti de placere, asta-i rostul. Daca ai o viata urata, pentru tine viata nu are nici un rost, dar viata ta are rost pentru cei care au viata frumoasa. E nevoie de cei cu viata urata, pentru a avea altii o viata frumoasa. Cum? Pai pentru ca bogatul sa se bucure de bogatia lui, e nevoie de sarac care sa-l serveasca. Pentru ca Chris Hemsworth sa fie idolul femeilor si sa i se arunce la picioare, e nevoie sa existe si urati ca de-alde mine, ca sa iasa el in evidenta...si exemplele pot continua, dar cred ca ai inteles ideea.
Nu imi inteleg conditia de muritor
Dar de ce simți nevoia să ai un rost pe acest pământ neapărat? Eu sunt mulțumit și fără unul.
Sa lasi ceva in urma ta ca pana la urma orice prost traieste degeaba doar ca putini au reusit sa lase ceva cu adevarat in spate