Cred ca scopul vietii este sa te bucuri de tot ce e in jurul tau, sa faci ceea ce te face fericit, sa vezi locuri noi si sa descoperi lucruri.
Nu exista scop si scopurii, sa isi folosesti creierul,sa cunosti,sa inveti,sa fi curios,sa iubesti,sa calatoresti in lume,sa descoperi lucruri mereu noi, sa apreciezi iubirea celor care te iubesc, sa gandesti rational, sa ai mereu cate un scop mic nu ai nevoie de unul mare si atat,sa fi vesel,comic, sa nu fi trist, depresiv, sa suferi, asa simti ca traiesti cu adevarat
Pe scurt, sa lupti pentru ca urmasii tai sa duca o viata mai buna decat duci tu acum.
Scopul vieţii unui om este să-L iubească pe Dumnezeu și pe ceilalţi oameni. Indiferent că ești ateu, creștin, musulman, etc. scopul vieţii nu se schimbă.
Dpdv biologic, ar fi reproducerea.
Dpdv emotional/spiritual, scopul vietii variaza de la persoana la persoana.E o idee abstracta, o dorinta materializata in decizii si decizii materializate in fapte.Viata in sine nu are un scop bine definit, universal.Scopul i-l atribui tu, in functie de perceptia pe care o ai asupra lumii. Poate fi un scop individual sau unul complex, care sa se rasfranga si asupra celorlalti.In ambele cazuri, tu ti-l autoimpui si alegi sa-l urmezi sau nu.In esenta, scopul majoritatii urmareste implinirea, deci fericirea.
Legat de Dumnezeu, o persoana credincioasa ar putea spune ca scopul e sa faci fapte bune, sa-i ajuti pe ceilalti si sa ajungi in rai.Dar e tot o alegere.Alegi sa crezi in ceva si alegi sa crezi in cuvintele spuse de acel "ceva".
Nimeni nu se trage din maimuta
Sa stii ca nici eu nu stiu... e greu de explicat.
Si eu ma intreb lucrul asta acum. Practic nu ma simt om.
Scopul vietii?
hmhmhmhm pai ar putea fi sa ramai un zeu sa lasi in urma ceva ca apoi sa traiesti in mintile altora
Nu exista nici un scop predefinit. Iti poti crea unul, sau poti pur si simplu sa traiesti.