Daca nu ai pe nimeni, atunci sensul vietii este acela care il stabiliesti tu, asa cum facem cu totii, doar ca in acea situatie il stabilesti fara a-i pune pe altii in ecuatie.
Viata ta si rostul ei nu depinde de o relatie romantica, daca la asta te referi. Cat despre prietenii, calitatea vietii poate fi afectata daca traiesti izolat de societate si nu ai nimanui cui sa ii povestesti cum te simti, sa te destinzi cu ei. Pe plan psihic ai de suferit. Faptul de a-ti face prieteni/relatie depinde de tine, identifica ce te impiedica si fa schimbari, gen sa sari in ajutor cand observi ca e cineva in nevoie, sa manifesti calitati pe care ceilalti sa le aprecieze si sa te ajute sa legi relatii cu ceilalti.
Poți sa ai pe cineva lângă tine și sa te simți și mai singur depinde de la caz la caz. Un om normal sar și ți și singur ok dacă când e și singur și depresiv e mai aiurea. Contează pe cine ai nu pe cine ai alături de tine contează persoana și una care sa te acepte cu bune și rele mai rar găsești eu unu nu cred ca o fata ar sta lângă un depresiv lângă un negativist ai îmbolnăvi o și pe ea mai întâi scapa de depresie dacă reușești si după gândeștete la relațiile interumane o sa vezi ca o sa te lase toți la greu când vei avea perioade de depresie nimeni nu o sa îți fie alături la greu în schimb la bine toți vor fi acolo eventual ai putea sa îți găsești o fata care sa se asemene cu tine
Încearcă sa te angajezi poate nu o sa te mai gândești mereu la lucruri negative și îți poți găsi și un amic sau o potențial iubita. Și eu sunt tot la fel de singur e greu sa lupți cu depresia da alții care au asa ceva se refugiază in chestii ce ii distrug și mai rău deci dacă nu ai vicii s-ar putea sa scapi de depresie sportul am sesizat ca ajuta mult alergatul în aer liber de anxietate am observat ca se scăpa da depresie foarte greu
DaciaRomania întreabă: