tipa de 12 ani care poarta tocuri si se uita dupa cei de liceu pe holuri
asta e
Ai dreptate, dar uneori acest lucru nu inseamna maturizare, ci mandrie, toate fetele vor sa se macheze pentru ca spun ca asa sunt mai frumoase, eu am 13 ani si ma dau doar cu strugurel,si nici tocuri nu port, in comparatie cu o colega care mereu are tocuri si pe deasupra isi da si cu rimel, cu ruj, tot felul de tampenii, si mai e si la scoala
Adică ce semnifică în limba română. Refuz să cred că ești atât de necunoscător în așa fel încât nici limba nu ți-o știi.
La cine te referi?
daca cineva nu stie un cuvant acest lucru nu inseamna ca nu stie limba,ci doar ca nu a folosit acest cuvant pana acum,a fost doar o curiozitate,tu scum imi poti spune,fara sa cauti pe internet,de ce fiecare are o uloare diferita la ochi? de ce limba unei balene e la fel de grea ca si un elefant la maturitate,furnicile nu dorm? ce inseamna analogic,fertil,orificiu,a se traversa,atuci sa spui ca nu cunosti limba,este doar un cuvant de care niciodata nu te-ai lovit,adevarat e ce consta in cultura, nu in cuvinte pe care nu intalnesti niciodata. Daca tu crezi acest lucru, spune-mi daca stii raspunsul la toate intrebarile de mai sus? Esti un NERUSINAT, aici trebuie sa raspunzi, nu sa comentezi negativ!
Ce ai spus tu este altceva. Aici doar trebuie să asociezi logic sensurile unor cuvinte.