Aceeasi nelamurire o aveam si eu.
E ca pe sosea,cred,nu ajunge ca ai o masina buna sa te deplasezi,trebuie sa-i pui spoilere,antene,faruri, geamuri fumurii si manele la maxim, ca sa arati...cine esti.
Daca cumva cineva inca, n-a inteles!
Is oameni fara creier care nu i duce capu sa isi faca din propia experienta un status...trebe mereu sa puna intamplarile altor oameni.
Rebeliunea=Prostimea considera ca e "trendy"si pot sa iasa in evidenta cat mai tare asa.
Statusul reprezinta un mesaj personal, reprezinta caracterului persoanei.
Cand se scrie cu litere mici vezi cat de infima e persoana.Cand are litere de tipar in totalitate denota forta pe care ar vrea sa o aiba, dar ii lipseste cu desavarsire.Cand are conotatii sexuale (sexgagica, Monysexi)e clara semnificatia.Cei ce folosesc numere par mai verticali.De multe ori este un mesaj cu continut ascuns(tip muzica,alintaturi sau dulcegarii).
De ce trebuie neaparat sa scrie ceva? Oamenii se simt impotenti cand e vorba de logica.
Statusul e un fel de placinta cu ravase, pe unele le inghiti din greseala, pe altele le deschizi si ramai dezamagit.
E mai mult un moft decat o necesitate. Nici eu nu prea vad utilitatea acestor statusuri lungi si plictisitoare...eu scriu ceva la status numai daca lipsesc de la PC o perioada de timp. Ca e moda, ca e fiţă, numa copilaraia o stie. Mie unul, imi repugna prostiile astea.
Is mai degraba de rromi,statusurile astea. Tinerimea asta crede ca scrie ceva foarte inteligent(in statusurile alea)si ca sunt supertari, dar sunt doar niste prostii josnice, lipsite de inteligenta.Si inca la categoria,,Adolescenti,, numai intrebari din astea vezi.
Enervante, inutile si urate.Parerea mea.
@Ecea, nu raspund pentru ca nici ei nu stiu ce fac, saracutii, ca daca ar realiza nu ar mai face. Sau te ignora, spunandu-si in gandul lor "ia uite-l pe Ecea asta, sh3 m@r3 s3 dh@"
Daca mai vrei niste raspunsuri, ca am pus si eu o intrebare din asta: http://www.tpu.ro/......i-desi-la/