Toate mesajele in care prietena mea imi spune ca ma iubeste. Numai lucruri dragute imi spune... ^_^
In cazul meu e un pic diferit. dar totusi iti scriu. Ultima data cand mi dus mana pe inima a fost acum o saptamana cand citeam vechile conversatile pe messenger cu un fost prieten( in mesajele pe care ni le trimiteam ne marturiseam sentimentele pe care le aveam unul pentru celalat ). A fost o senzatie minunata deoarece inima mi a demostrat ca poti sa traiesti o senzatie minunta pentru acelasi lucru chiar si dupa mult timp.
** scuze voiam sa scriu "am pus mana pe inima "
Să știi că e și prietenul meu, doar de la el primesc mesaje
Cate 4 deodata imi trimite
Dar ca sa raspund serios
http://i.imgur.com/DBLyMoL.png
nu l-am pus la inima sau ceva, a fost dragut doar
ciudățenia e frumoasă
Doar ciudatii spun asta
oh, cât de normal poți să fii mai molipsește-te și de la noi.
Nu "sufar" de efect de turma ca majoritatea oilor din prejma mea, nu ma afecteaza pe mine ceva simplu ca ciudatenia voastra
ăsta a fost o jignire indirectă, adică m-ai făcut oaie
pnt Endo
mai citeste o data, una sunt oile altii sunteti voi ciudatii. "ceva simplu ca ciudatenia voastra ". daca era va bagam pe toti la un loc. Oile sunt afemeiatii aia care au "freze" in cap si pantaloni stramti mai ceva ca prostituatele pe ei.
oricum îți place să mă jignești, deci ce mai contează.
Cand te-am jignit eu vreodata? eu spun doar adevarul, depinde de tine ce intelegi prin aia.
nici măcar n-ai tupeul să recunoști, mereu o faci. hai că deja mă enervezi rău...te iei de toată lumea.
glumeammmmm
numai de rău, dar să aud.
se pare ca am inteles eu ceva gresit atunci
așa se pare, dar tot vreau să văd ce crezi.
crede-ma ca nu vrei asa ai spus deja mai sus ca "numai de rau" deci stii deja mai tot.
nu contează. curiozitatea e încă aici, aștept. hai dă tot ce ai mai bun
Nu am facut asta, insa imi amintesc ultimul mesaj care m-a facut sa fiu nevoit sa cumpar alt telefon )
m-ai făcut curioasă înțelegeam să-ți fi schimbat cartela, dar telefonul?
Acum cateva luni am bagat un bilet la pariuri, la baza din moment ce nu joc de obicei. Aveam vreo 10 meciuri puse, castigul ar fi fost de 4400 de lire (aprox 26400 lei), 9 meciuri au iesit mai trebuia ultimul.Un amic de al meu stia de pariu si urmarea ultimul meci si i-am spus sa ma tina la curent. Apoi primesc acest mesaj : minutul 88, conduce echipa adversa cu 3-1.
O urare de la multi ani de la o prietena super buna.M-am bucurat atat de mult, nu ai tu idee ^_^
Ultimul mesaj care m-a facut sa plang si creca aveam si telefonul in mana:
-Paris 50 Mortii, 70 ostatii
Da am plans chiar daca nu ii cunosc pe aceii oamenii, chiar daca sunt Ateu si nu m-am rugat pentru ei.
Am intrat putin in pielea lor, am realizat incaodata ca omul este cea mai periculoasa creatura, total lipsita de Umanitate.
Si cui te-ai rugat daca zici ca esti ateu?
Nimanui... Ateu = Nu cred in supranatural si in inexplicabil, cred in gandirea Logica si Rationala. Adica nu cred in nici-o religie mai pe scurt
anonim_4396 întreabă: