anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e userul pe care îl simpatizați cel mai mult și de ce?
Nu mă refer în sensul de "crush".
Mie personal îmi place userul LoveSleep, datorită răspunsurilor sale inteligente dar mai ales ironice de la anumite întrebări.
Tipul e inteligent și are umor de calitate, asta reieșind din postările sale mai vechi de la categoria Trivia/Amuzante.
LoveSleep, oricine ai fi in real life, îți recomand să mergi la iUmor.
I-ai da gata pe jurați. big grin

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Si mie imi place de el. Am auzit ca arata si bine, pe langa ca e amuzant si inteligent.

37 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ia auzi LoveSleep ai o crush minora, ce veste penala rolling on the floorrolling on the floor

| SingleForOne a răspuns:

Ioandelasal, pentru că mereu răspunde concret, cât poate el de bine. Dacă el nu ar fi aici pentru probleme legale, ar fi fost jale. Sper să rămână cu noi mereu!

| Cheo0S a răspuns:

Prima data am crezut ca e o femeie frustrata la ce raspunsuri da.
Sper ca esti sarcastica.

| Valkyrie95 a răspuns (pentru SingleForOne):

Da.I-am observat si eu raspunsurile in domeniul legislativ.Am inteles ca a fost jurist. Fain omul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

N-am crush-uri pe TPU, majorule.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Şi mie îmi place LoveSleep.Chiar e şmecher tipu'.
Şi din câte văd, se pare că avem şi invidioşi mai sus. big grin

| CIaudiu a răspuns:

Sierra1

| Catrice a răspuns:

Of dacă crushurile se exclud, atunci nu mai rămâne nimeni sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Este. ❤

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cheo0S):

Chiar deloc.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu simpatizez pe nimeni de aici, nu am idoli și nu îmi iau modele în viață. Deși nu i-am urmărit răspunsurile individului ( probabil nu le văd și pentru că îl am la useri ignorați ) cu " glume " ironice de 0, 2 bani bucata, maxim ar lua un like de la Delia dacă ar arunca în juriu cu ceva merdenele la sfârșitul numărului.

| SilentRain a răspuns:

În trecut am avut, in prezent nimeni de pe aici

| Sofer a răspuns:

Is mulți care sunt oameni faini.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E o gluma

| RAY a răspuns:

Depinde și din ce categorie, eu personal simpatizez orice om care îți folosește mintea și a ieșit din zona de confort și evoluează mereu pe toate planurile

| 4ndr33y a răspuns:

Imi place de mine, dau raspunsuri cu care sunt mereu de acord, uneori amuzante, dupa parerea mea. mi-as da funda la toate raspunsurile

| Mirel4412 a răspuns:

Jassmina este userul pe care il simpatizez. De cate ori citesc un raspuns de-al ei ii multumesc Domnului ca nu am fost copilul ei

| SG1995 a răspuns:

Era un tip aici pe nume Dandanache, istoric de meserie, cică creștin evoluționist, ulterior agnostic. Îmi plăcea gândirea lui, ar fi darkmagic care are răspunsuri mindfuvk.

| SG1995 a răspuns (pentru SingleForOne):

Si din ce am înțeles omul are circa 80 - 90 de ani, toate respectele.

| Lukasssz a răspuns:

Verginicavacagrasa,el e valoarea site-ului TPU!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Lukasssz):

Frate stima si respect, permite-mi sa ingenunchiez si sa fac o plecaciune in fata ta

| EcceHomo a răspuns:

Ai pus întrebarea, ca să afli pe cine simpatizăm noi, nu pentru a-l lăuda pe lovesleep, nu? Nu de alta, dar tipul este foarte sensibil, și nu as vrea sa plângă în prag de sărbători.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

love struck O să încep cu EcceHomo pentru că are glume foarte mișto și pentru că la răspunsul ei mă uit acum în timp ce scriu aceste rânduri.
love struck Supica a făcut primul club de lectură la care am participat vreodată și are cel mai simpatic username și cea mai simpatică poză de profil. Mă înduioșează doar când o văd pe undeva.
love struck Pe Jus7t l-aș înfia, dacă ar fi mai mic decât mine. El e brotherul meu de pe TPU și singura persoană cu care am putut să vorbesc deschis despre Eminescu.
love struck Schizotix, în pofida a ceea ce pare, e un nene foarte ok, nu-l mai certați. M-a făcut să-mi pun întrebări despre condiția mea umană în raport cu albul de la unghii și capacul de la toaletă.
love struck Niciunnumedeutilizator e pasionat de conspirații istorice și e și el școlar suferind ca mine. Îmi place cum povestește.
love struck Pe tine, Rosalia, te consider ca făcând parte din familia mea. Ești ca o mătușică pentru mine happy
Mă bucur că ți-ai schimbat numele din Carlota și ai revenit la vechea ta identitate. Mi s-a întâmplat să intru pe TPU doar ca să văd cu ce-și mai ocupă Rosalia traficul de net happy Ești omniprezentă. Să ne trăiești!

| TheStrategist a răspuns:

Pe mine rolling on the floor

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ma simpatizez pe mine, ca exist si in viata reala, si aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cristi202. E interesant stilul lui de a scrie, e ceva aparte. De asemenea, îi simpatizez pe toți cei ce nu au lăsat garda jos și au continuat cu îndrăzneală să țină sus adevărul, "să șteargă scuipatul de de obrazul Lui Hristos" și să rămână verticali într-o lume culcată la pământ. Jos pălăria.

anonim_4396

Niciunnumedeutilizator e un copil cu o minte sclipitoare. Cred că are un potențial imens, sper să nu risipească nimic din ce a sădit în el Dumnezeu pentru că ar putea să se dezvolte frumos, deja a început. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mirel4412):

Cea mai iubită dintre pământeni.

anonim_4396

Aplauze pentru acest răspuns!

anonim_4396

Da, îl super admir happy
Sunt sigură că nu o să risipească nimic. Am mare încredere în alegerile pe care le face. Pot să-mi dau seama că e pe drumul cel bun, urmărindu-i interesele. Sunt demne de tot respectul happy

Întrebări similare