Conteaza ce realizari are si prin cate experiente a trecut.
Conteaza sa fie o persoana prezentabila, muncitoare, cu capul pe umeri si de incredere.
Daca e vreun pampalau, npc, batut in cap, poate sa aiba si 60 de ani ca nu il ia nimeni in serios, daca esti un r4tat, asa mori, indiferent de varsta.
In general daca ai in jur de 25 de ani, ai ceva experiente si lucruri de impartasit.
Nu există așa ceva.Am învațat lucruri și de la niște copii.De la oricine cred că poți învăța ceva, oricât de tânăr, bătrân, prost sau deștept ar fi
Depinde. Cred ca undeva de la 25+. Insa la unele aspecte care sunt bazate pe experienta, cam de la 30-40.
Multi dau sfaturi dupa ureche, cele mai valoroase sfaturi vin de la persoanele care au trecut prin problemele respective dar de cele mai multe ori nu te ajuta oricum, sunt doar informative deoarece avem niveluri diferite de a face fata presiunii, de exemplu eu te pot sfatui dupa o despartire sa te relaxezi, sa iesi cu prietenii la o terasa, sa bei o cafea, sa te bucuri de libertate dar nivelul intensitatii sentimentelor difera la fiecare persoana, in ciuda sfaturilor bune poate tot iti vine sa te dai cu capul de pereti, simtim durerea diferit, am observat ca nici un sfat nu m-a ajutat in mod deosebit pana acum, doar cand reusesti tu singur sa treci peste te ajuti cu adevarat, recent am avut o conversatie la munca cu un coleg care imi spunea "nu mai fi suparat ba, lasa ca gasesti tu o fata pana la urma" dar acea persoana imi spune acele lucruri in contextul in care dupa terminarea programului se duce acasa unde il asteapta o sotie iubitoare si o masa calda in timp ce eu deschid usa si e intuneric si liniste zi de zi, de 3 ani imediat, ceea ce vreau sa spun e ca nimeni nu se pune cu adevarat in locul tau, cele mai bune solutii vin intotdeuna de la tine, pana la urma nimeni nu te cunoaste mai bine ca tine.
IlKvK întreabă:
anonim_4396 întreabă: