Nu cred că are importanţă emoticonul, ci persoana şi modul în care-l foloseşte.
Depinde de context şi de persoana care le foloseşte. În unele situaţii le agreez mai uşor, în altele mai greu.
În general, mă enervează cam toate (am ajuns la saturaţie şi un fel de alergie), dar totuşi e o treabă destul de nuanţată în cazul meu.
Uneori... unele emoticoane îmi par destul de potrivite şi nu mă irită deloc sau chiar îmi plac, dar câteodată mă scoate din sărite, când un text aparent inteligent, este finalizat (şi parţial distrus) cu un emoticon infantil şi exagerat, gen:
Cele simple le agreez mai bine, deşi nu-mi prea place în general designul lor şi simt că mă limitează.
Personal, prefer să le las sub forma de semne, când situaţia mi-o permite (să se înţeleagă ideea, dar să nu fie enervante şi să lase totuşi loc imaginaţiei).
Da' chiar ca astea-s enervante!
De obicei ma enerveaza "" cand nu e pus dupa salut sau urare, mi se pare ca s-a suparat persoana si-l pune sa nu imi dau seama, asa fac si eu
hiro, billy, april, yin yang. Bine ca nu sunt prea folosite.
Vad ca nu apar toate, si alea cow, pig, monkey si chicken sunt urate.
http://www.ymlover.com/lista-cu-emoticoane/
Păi, cum? Nu-ți place ceșcuța cu cafea virtuală? Dacă te invită cineva, refuzi?
Parca as fi cu namol , namol fierbinte.
Astea " " şi " " uneori mi se par enervante. Depinde de text.
Aaa şi astea : (dar eu le folosesc )
Deci pe mine ma enerveaza la culme "" cel mai rau.
Si cum ai obtinut emoticonul cu dracu'?
> : )
(doar trebuie să le legi)
Multumesc mult!
( :l
De astea ce părere ai ?
Nu, deci mă enervează „" și „" puse într-o ceartă, nu fac decât să devii iritant cu prea multă încredere falsă în sine doar ca să faci în ciudă. Și mai ales, alea folosite în exces, de orice fel. Arată pițipongeală.
Sunt de acord!
Si chiar ca al doilea e enervant!
Eu le foloseam când eram mai mică, adică în ultimii doi ani.
Cred că, pe măsură ce te maturizezi și te concentrezi pe îmbunătățirea ideii textului, începi să renunți la numărul lor, cel puțin din reflex, nu mi-am propus nimic.
Cât despre ultimul precizat, eu nu îl folosesc mai niciodată. Nu văd de ce aș face-o. Dar cel mai nașpa când îl primesc de la un cocalar...
De asta nu stiu ce sa spun, nu este asa enervvant.
Eu nu îl suport.Ai întrebat care emoticon ne evervează pe noi, nu pe tine.Deci asta este părerea mea.
Exact.
ZuzaTA întreabă: