Pai materiile mele preferate sunt istoria,filosofia,geografia si religia(dar tot domeniul religie adica crestinismul,spiritualitatea, ezoterismul, nu numai ce se face la scoala.)Ar mai fi si romana la partea de literatura universala, lectura, citit
Si urasc/detest matematica, fizica si chimia.:d
Imi placea desenul
Si muzica, dar nu sa o cant. Ai de mine. Imi aduc aminte de o faza extrem de funny la ora de muzica(am luat 4 apropo).
Dar imi place matematica
Scrie-mi in mesaj cum ai luat 4
M-ai facut curioasa.
Asa facem
.
Fizica?
Iti place fizica?
Cum sa iti placa fizica man daca ai zis ca te spanzura proful
Am zis ca imi place fizica, nu profesorul. Chiar daca se comporta asa... are un fel de a fi. Este asa pentru ca tine la noi si vrea sa ajungem mai sus decat el.
De aceea il respect. Nu este rau pentru ca este un frustrat ca altii, este rau pentru ca vrea sa ajungem noi sus daca el nu a putut.
Dar tu vrei sa ajungi acolo sus?
Cine nu vrea? Este ca si cum ai intreba "Vrei s-o duci bine?"
Iti place fizica a? Ia ajuta-ma la circuite. Am din curentul alternativ. Sti?
Bafta!
Sa auzim de tine la stiri!
Pe naiba, eu si curentul, baba si mitraliera
Legile gazelor daca vrei. Alea imi plac.
Merci!
Mecanica?
Cu placere!
Nu am ajuns pe acolo. Sper sa nu o fac
Dar daca o fac, stiu la cine sa apelez.
Okay Vezi ca nu stiu materie de facultate...
La inceput Limba romana, care datorita unei profesoare de exceptie s-a transformat in fizica, chimie, antropologie, sociologie, politica, religie, matematica, astronomie, astrologie, ARTA(sub toate aspectele), etc.
Caci doar prin 'limbaj ' poti lamuri neantelesurile.
Istoria, geografia, desenul, romana, engleza pe cealalta parte nemesisul meu : matematica (si restul stiintelor exacte) si franceza