Era o papusa(super urata) o chema Anna-Cristina!(dupa un personaj dintr-un film) imi placea foarte mult de ea! o mai am si acum dar e dezmembrata saraca(parca a fost in razboi)
Si acum mai am jucaria pe care am primit-o la 2 anisori. A fost jucaria mea preferata. Ma jucam cu ea mereu si bineinteles dormeam cu ea. Se numea Ursulica ....
Toto...era umplut cu vată. îmi plăcea la nebunie. dar s-a dezmembrat săracul de la câte injecţii am băgat în el
Mickey mouse, inca mai am jucaria de plus, e ca un frate mai mic pentru mine, il am de cand aveam 3 ani si avea propriul lui carucior, numai ca s-a stricat, i-a cazut o roata
Jucaria mea preferata era o broasca testoasa foarte foarte mare Super pufoasa Pe care mai mereu o foloseam drept perna Nu dormea fara ea O chema Oly Asa scria pe eticheta cand am cumparat-o
Un iepuras foarte simpatic:X l-am numit Tsup-Tsup dar l-am dat ca proasta la o fata cand aveam 7 ani
Aveam multe. dar cel mai mult imi placea un hipopotam.era verde.. si nu i-am pus nume.. dar imi placea mult.si se agata de mana.adica avea scai de ala.si il luam peste tot
Jucaria mea preferata era o masina portocalie luata de parintii mei cand aveam 5-6 ani. Era foarte importanta datorita contextului in care mi-a fost daruita.
Se numea XiXi si era o masina de curse portocalie superba. O mai am si acum
Cate raliuri am castigat eu cu batrana XiXi