| wahaha a întrebat:

Care erau sansele a nu fi te nascut?

10 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Din ce știu eu, șansele de a te naște sunt una la câteva milioane, având în vedere că sunt milioane de spermatozoizi eliberați la un singur ovul.Deci one lucky guy și alte câteva milioane nu.

| Hyperion7 a răspuns:

Cred că 50%

| gemeni6226 a răspuns:

Nu exista asa ceva toti m-au vrut -m-am nascut la 9 luni dupa ce parintii mei s-au casatorit.Am fost un copil dorit stiu 100 la suta.

| gemeni6226 a răspuns (pentru gemeni6226):

Plus a vrut si Universul altfel nu as fi fost aici.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru gemeni6226):

Da, dar puteai sa nu fi tu acel copil dorit. Puteai sa nu ajungi la ovul si in locul tau sa fie alt spermatozoid.

| gemeni6226 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Astea sunt teorii de ale tale -realitatea este palpabila si atit eu cit si tu suntem palpabili-eu fiind femeie stiu ca am vrut doi dopii si doi nu -deci cei pe care i-am vrut exista cei pe care nu nu exista.

| gemeni6226 a răspuns:

Vi tu aici stoic analysis cu teorii barbatesti cand habar nu ai ca femeia pentru doua lucruri in lumea asta este in stare de orice1-sa aiba copil daca vrea 2- sa nu aiba copil daca nu-l doreste.

Iar in rest Universul divinitatea sau cum vreti sa-l numiti voi ateii decide care sa fie sperma care fecundeaza-deci sansele sunt 100%sa ma fi nascut.

Pina la varsta de peste 60 de ani citi am eu toata lumea o sa vada ca stiinta e foarte buna caci toate minunile ingineresti ce s-au infaptuit sunt pe baza de stiinta si multe alte cele -dar toata stiinta se naruie si sta neputincios fata de fortele naturii-asta o data iar in alta ordine de idei nimic nu iese cum trebuie daca nu este binecuvintat si nu se face cu cele mai bune intentii.Dar acum nu vreau sa intru in idei teoretice, eu doar atit spun asteptati nu doar sa fiti logici si toba de carte care este un lucru bun dar fara intelepciune o dati in bara.Este probat.O sa-mi dati dreptate pana ajungeti la varsta mea.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Dumnezeul a decis sa vin pe pământul ăsta Nu eu. Dacă ar fi fost alegerea mea nu ași venit pe pământul ăsta sub nicio formă și suflet. Dar dacă el a decis știe el Dumnezeu de ce.

Întrebări similare