| mada_4633 a întrebat:

Care este anotimpul vostru preferat? Argumentati!

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Nu pot alege.Fiecare anotimp are farmecul sau specific...nu cred ca viata mea ar fi mai frumoasa daca n-ar exista toamna, cu ruginiul ei si covorul de frunze, sau vara, cu toropeala ei... si primavara, cu renasterea si toata splendoarea de care debordeaza! Ce sa mai zic de iarna? Copilaria mea nu ar fi fost aceeasi daca nu erau bataile cu bulgari, mersul cu saniuta, Craciunul n-ar fi avut niciodata aceeasi magie! Avem nevoie de toate astea!

16 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Pentru ca toate anotimpurile au farmecul lor, imi plac la fel de mult.Totusi este o anume perioada din an care ma farmeca in mod deosebit si din care mi-am facut un anotimp al meu. El incepe la intai august si se termina pe 31 octombrie. E acel moment de trecere insesizabila de la soarele fierbinte al verii spre cel bland al toamnei:frunzele sunt inca verzi dar la o mica adiere se desprind de pe ramuri si, asternute la picioarele tale iti dai seama ca galbenul, auriul, rosul toamnei se insinueaza ca o linie subtire prevestind anotimpul melancoliilor dulci ale sfarsitului de vara.Incet, incet, prin gradini petuniile fac loc crizantemelor, merele isi coloreaza obrajii, piersicile aduna sub pielita fina sucuri dulci.Am observat ca, pe masura ce vara moare iar toamna isi arata semnele si cantecul pitigoiului capata alta sonoritate.Ploile se indesesc si devin tacute, fara fulgerele si tunetele datatoare de fiori de teama, ale verii. Daca pot, in fiecare an stau la tara in fiecare acest anotimp al meu si mor odata cu vara si inviez la inceput de septembrie. Bucuria acelor zile este supremul dar pe care mi-l face, in fiecare an, viata.Si sunt recunoscatoare existentei ca mi-a daruit capacitatea de a vedea frumusetea lucrurilor simple.

| Bacemi a răspuns:

E greu de spus care. Toate sunt frumoase. Fiecare are ceva special. Am nevoie de toate pentru a putea simti ca traiesc. Fiecare anotimp ar putea fi corelat cu o etapa din drumul nostru prin viata asadar nu cred ca ai fi fericit sa sari peste una sau sa iti doresti doar una.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Toate anotimpurile au un farmec aparte.

kratos
| kratos a răspuns:

Vara ca atunci m-am nascut si atunci s-au intamplat cele mai frumoase amintiri din viata mea happy

| Pho3nix a răspuns:

Vara.
Pentru ca vara e cea mai mare distractie. La mare, la munte, calatorii peste calatorii. etc.
Aaa, si m-am nascut tot vara.

Dar, imi place si iarna catusi de putin.

| Alisa a răspuns:

Vara, este un anotimp special pentru mine, din toate punctele de vedere. Atunci ii revad pe toti cei dragi, atunci am linistea sufleteasca, si sunt impacata cu mine insumi.

| georgiana a răspuns:

Vara pentru ca sunt libera, fac plaja, este cald.

| mami a răspuns:

Ghioceii in februarie, ploaia de aur in mai, trandafirii minunatzi toamna, chiar si florile de gheata iarna ne sunt fidele
iubesc toate anotimpurile

| Marii a răspuns:

Toamna, imi place sa vad frunzele copacilor uscandu-se, cum se usuca totul. happy

| Andreea_8014 a răspuns:

Vara!
Pai. e cald.si e vacanta laughingrolling on the floor

| AvalohAlyn a răspuns:

Vara.Vara pot sa ma bucur de orice, de mers pe bicicleta, de plimbari frumoase, de soare, de VIATA.Imi place vara pentru ca e VIATA, ceea ce e diferit fata de toamna sau iarna.Plus ca m-am nascut vara.

| DianaLostInDreams a răspuns:

Primavara imi place foarte mult, imi place mirosul florilor, cantecul pasarelelor, soarelelove struck.

| LORY a răspuns:

@Emeraude: A spus tot ceea ce era de spus. mi-a luat cuvintele din gura. happy

| Black a răspuns:

Primavara si Toamna xD
Petru ca nu e nici prea firg, nici prea cald, nu trebuie sa te imbraci cu multe haine groase (si apoi sa nu mai poti sa te misti laughing ) Ador Ploaia... nu e nici soare si nici nu e intunecat e perfect :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate imi dau aceleasi satisfactii.

| pisi_8073 a răspuns:

Mie imi place Vara, pentru că auncea m-am nascut si nu ai scoalahappyhappy

Întrebări similare