Pai da. e lovitura sub centura sa faci o fata sa lcrimeze. mai ales daca stii ca ai gresit.
Ai funda la greu, nu crezi ca ar merita funda si cei care au mai putin? de ce voi care aveti raspundeti doar de interes? alti nu ar vrea? Hai fara suparare, ai dat o idee buna, dar daca iti dau tie funda, cel care ar vrea si el (ea) sa primeasca numai pot da. ma intelegi? nu sunt egoist
Esti un baiat bun.Da-o cui vrei, era doar o gluma! Mie mi-e de-ajuns ca ti-a placut ideea.Numai bine.
Mersi frumos, e extraordinar ca doi oameni se pot intelege. ti-as da din toata inima ca nu ma doare mana, dar as da la mai multi, si stiu ca ma intelegi, tu o meriti, iar altu are nevoie. sa aibve si el, sa se laude uite ca am luat si eu funda doua trei.
Daca tot ne intelegem asa bine, ma-ngrijorezi:ai de gand sa tai funda in doua? In trei? Milos cum te vad, ai fi in stare s-o tai si in cinci!
o tau in cati dau reply, si tie iti voi da ce-a mai mare parte.
Culoarea părului. Dacă e şatenă, e timidă. Dacă e roşcată, întimidează. Dacă e brunetă, elimină noxe (am făcut sondaj). Dacă e blondă, e de rău...
Am dat funda la April deja.