Asa e, 10 ani cel putin. da pai melodii triste si cantam tu esti mai smecher ca nostradamus vad ) nostracelcestietot
Hehe, asta a fost buna . Trebuia sa imi pun un nume mai bun, dar nu am gasit unul pe masura mea . Dar si tu ai fost indestructibil de depresie, poate ca de aici ti se trage si numele .
Vine nostra acasa de la o bere si isi intteaba cainele de ce te-ai **** aici peste 5 minute
Wtf, esti pe tsunami in seara asta, rupi , gj. Sau poate ca te voi intreba cum a fost sa scapi de depresie maine, dar nu vreau sa iti stric surpriza .
Nu o sa scap nici pe lumea cealalta de depresie... nu are rost sa ma inttebi ca e recurenta. am momente si momente... au murit da vinci, einstein, tesla dar nici noi nu ne simtit prea ok
Niciodata sa nu spui niciodata. La fel cum a venit pe neasteptate noul Coronavirus, asa poti scapa, pai nu ? Hmm, personalitatile acestea istorice traiau alte vremuri, fara masca .
Da, acum fara sa vrem am devenit cu totii medici, mai lipsea halatele si le aveam pe toate, pseudomedico
Cand vrei sa pastrezi distanta si sa salvezi viata prea mult, nu mai apelezi nici la medicul de familie, iti faci direct cont pe TPU si cauti o rezolvare profesionala, mai aveam sa le dam scutiri prin mail adolescentilor chiulangi.
Eu nu am prieteni si nu prea cred in prieteni.
De fapt, sunt persoane cu care poti sa împărtășești anumite lucruri sau care sa te ajute dar toate sunt schimb pe schimb. Daca tu nu asculti nu esti ascultat, daca nu oferi nu ti se oferă (din partea persoanelor străine ma refer) deci...asta poti sa faci cu orce persoane pe care o cunosti.
Https://www.youtube.com/watch?v=EHkozMIXZ8w&ab_channel=EminemVEVO
M-am saturat de ei, sincer iti spun.
Am o micutica depresie de ceva vreme (vreo 3 ani). E okay, asa ca viata, o sa treaca si asta