Sa fiu regina si sa fie tot din ciocolata si oameni dil lapte cu cereale pasarile sa fie fursecuri si singurele animale sa fie pisicile facute din lapte lapte cu cacao si amestecate si sa mai am si un castel din inghetata(asta lume)DD
Ca sa fiu cea mai frumoasa si bogata din lume sa traiesc intr-un castel cu inorogi si nori, sa am aripi de inger, sa mananc inghetata, ciocolata, pui doar ce`mi place:-x Sa am toate puterile magice si sa creez o lume doar a mea! o lume minunata!
Si de asemenea as vrea sa vad cum traieste o pisica
Sa fiu invizibila; Sa pot sa ma teleportez unde vreau euh; daca vreau ceva sa mi se aducha imediat; sa pot conduce o masina ( bineinteles de fete ) rosie, cu piscina, si sa fie si un fel de limuzina ( eu am 12 ani ). As vrea sa conduc masina aia la 12 ani. Sa am toate hainle super tari in dulap. Sa locuiesc intr-un fel de vila in care poti sa sari asa ca in spatziu. Ca toti baietii pe care ii plac sa ma placca. SA am voie sa merg pe la petreceri sau cluburi la 12 ani ( cluburi traznite ). SA fiu cea mai mare vedeta. Ca noi sa nu mergem, cin sa sarim pe afara asa ca in spatziu... Fundita ~ plzz~
AvalohAlyn întreabă:
MadalinaLiciupiciu întreabă:
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: