| mydarkestdays a întrebat:

Care este cea mai bun placa de intins parul in opinia voastra?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Remington.

| carpediem a răspuns:

Niciuna. Parul este o proteina, iar orice proteina incalzita coaguleaza. Acum folosesti placa, apoi produse de "intretinut" parul deteriorat si uite asa le faceti buzunarul mare astora cu "cosmetice" si va stricati bunatate de par. Foloseste ce e natural. Eu am parul pana mai jos de fund, nu am folosit nimic cosmetic in afara de ulei de masline si ou cand credeam ca e nevoie, iar placa nici vorba ca este cret. E prins intodeauna in coada si varfurile indoite la capat sa nu se frece de corp si nu am nici un capat de fir despicat si sunt barbat, ar fi trebuit sa invat de la voi. De fapt de la voi am invatat cate ceva in tinerete. Nu mai folosi placa daca vrei sa ai par sanatos.Bafta.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

In opinia mea, nici una.Firul de par are forma cilindrica, iar placa termica actioneaza mecanic asupra lui, spargandu-l.In timp parul se degradeaza, iremediabil.

| xAndraa23 a răspuns:

Dupa parerea mea cea mai buna este cea de la Rowentta, eu o am de ceva ani si este foarte folositoare. Dar nu uita ca nu trebuie sa o folosesti in exces, pentru ca dauneaza parului, se arde usor cu orice placa. Dar aceasta este cea mai folositoare. Sper ca te-am ajutat. :*

| Annonymus333 a răspuns:

Buna! Eu cred ca cele de la Rowenta sunt cele mai bune, eu am Rowenta Ultimate Styler si sunt foarte mutumitahappy

Întrebări similare