anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai celebra persoana din lume?

Răspuns Câştigător
| victorr_3274 a răspuns:

Iisus.

36 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Chuck Norris

Răspuns utilizator avertizat
| Lavinia218 a răspuns:

Oprah happy

| Lavinia218 a răspuns:

Si dintre raposati probabil Einstein.

| StarMagda a răspuns:

Iisus big grin iar de pe pamant care traiesc sau care au trait:Michael Jackson,Elvis Presley,Lady Gaga, Einstein, Obama, Da Vinci, etc.

| axeldavid a răspuns:

Adolf Hittler

| axeldavid a răspuns:

Oare ce se va intampla cu aceasta lume,cred ca ne ducem pe rapa cu asa exemple:Iisus, Lady Gaga, Oprah, Adolf Hittler, Obama.nimeni nu se poate gandi la oameni care chiar au schimbat lumea si modul nostru de a gandi, oameni care sa fie un exemplu de urmat. Dupa ce m-am gandit la cei mai importanti oameni in viata mi_am dat seama ca CHUCK NORRIS este cea mai celebra persoana din tot universul.

| WhatheWow a răspuns:

Adolf Hitler

| Delicacy a răspuns:

Tu insati. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Date oficiale mixate cu pareri din burta mea:
Cea mai celebra persoana contemporana este Barack Obama.
Cea mai cunoscuta fata (chip) din lume este a lui Che Guevara.
Cele mai infame personalitati raman Hitler si Stalin.
Cele mai celebre femei contemporane sunt Hillary Clinton si Madonna.
Cea mai cunoscuta fata (chip) din lume este al Giocondei, aka. Monna Lisa Gherardini.
Copilul cel mai celebru din lume ramane Shirley Temple, iar adolescentul banuiesc ca Alexandru Macedon.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamna Ema:
Stiu ca aveti afinitati excesive pentru subiectele religioase, cu precadere crestine, dar asta nu inseamna sa faceti abuzuri pe TPU...
Daca vreti sa slaviti numele Domnului in toate formele si pozitiile, aveti o rubrica numai pentru dumneavoastra, recte "Religie", unde sa va desfasurati cum poftiti.
Ma simt jignit sa incerc sa va dau un raspuns documentat la o intrebare aflata la alta rubrica decat Religie, numai ca sa realizez futilitatea gestului meu, si nu numai al meu.
In primul rand pentru ca Iisus NU este cea mai celebra persoana din lume. O fi fost, la timpul sau, desi ma indoiesc ca l-ar fi omorat cineva daca era.
Mai apoi, pentru ca global vorbind, profetul Mohamed, alta persoana reala din istorie, este mai cunoscut decat Iisus. Asta pentru ca o poza cu fata lui Iisus, fara simboluri crestine, nu este la fel de usor de recunoscut ca cea a lui Mahomed, pe un esantion global de populatie (sunt mai multe tari cu populatie araba decat crestina in lume). Iar daca arati poza lui Iisus unui chinez, o sa zica ca e John Lennon fara ochelari, eventual.
Si nu in ultimul rand, pentru ca TPU se vrea o comunitate de intrebari si raspunsuri documentate serioasa, nu de propaganda religioasa. Dumneavoastra, de pe pozitia de senior, abuzati de aceasta functie, prin postari irelevante la rubrici la care nu va pricepeti, ceea ce nu este nici crestineste, nici moral.
deci va rog frumos, incercati sa postati intrebari care chiar va framanta, la rubricile la care va framanta, si daca se poate nu atat de des precum va framanta... asa sa ne ajute Dumnezeu!

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Dragul meu, imi pare rau ca te-am dezamagit, dar fiecare dintre noi avem prioritati si valori diferite.Din perspectiva mea nu este un alt personaj care sa fie atat de cunoscut ca Domnul Isus.Isus nu a scris nici o carte dar bibliotecile sunt pline de carti despre El. Isus nu a infiintat nici o scoala si totusi nici o scoala nu are atatia elevi cati are Isus ca ucenici. Isus nu a condus vreo armata si, totusi, nici un conducator nu a avut vreodata mai multi voluntari care sa umble sub ordinele LUI. Isus nu a practicat psihiatria si totusi a vindecat mai multe inimi zdrobite decat toti doctorii. EL, ISUS, ramane pe culmea cea mai inalta a gloriei ceresti. Proclamat de Dumnezeu, recunoscut de ingeri, adorat de sfinti si temut de diavol ca Isus Hristos cel viu, El, Isus, intruparea Dumnezeului cel Atotputernic, este Mantuitorul intregii lumi. Este si mantuitorul tau. happy

| thefighter1 a răspuns (pentru copchiluCUîntrebări):

In sfarsit un om normal

| thefighter1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate.n-are ce face si sta toata ziua pe TPU.

| xBya a răspuns:

EmaS

| dodicuta a răspuns:

Gaga.

| georgiana999 a răspuns:

Dupa parerea mea cea mai celebra persoana ar fi Michael Jackson
Demonstratie:
1= in timpul vietii a tinut mii de concerte cantand numai life melodii scrise de el ( pana si linia melodica).
2=Daca te uiti la niste video-uri din concertele sale o sa observi ca multi fani chiar plang doar din simplul fapt ca si-au ascultat idolul.
3=Michael este printre putinii artisti care doneaza sume imense din bani pentru copii nevoiasi( chiar si jumatate din propriul salariu).
4=Atunci cand a murit a fost difuzata aceasta targedie luni intregi ( asta nu prea sa mai facut in cazul celorlalte legende ale muzicii).
5=Caza mortii sale a fost cica din cauza propriului medic care nu sa preocupat serios de soarta artistului care lua calmante zilnic in cantitati mari.Doctorul ine inteles a fost condamnat la inchisoare.
6=Ultimul argument ca Michael Jackson ar fi cea mai celebra persoana este faptul ca el era si este regele POP.

| thefighter1 a răspuns:

Ce intrebare filozofica. Te cam plictisesti, nu?laughing

| EmaS a răspuns (pentru thefighter1):

Incercam sa ma destind, dar ai aparut tu!
Si raspunsul la intrebare care este?

| thefighter1 a răspuns (pentru EmaS):

Ti-am furat spatiul? laughing

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Doi cai!

| doinitsaandronic a răspuns:

Dumnezeu

| InViataReala a răspuns:

Lady Gaga.

| pisikutzza22 a răspuns:

Madonna

| zzzupduck a răspuns:

Lady Gaga. Nu cred ca exista oameni care sa nu fi auzit de ea.

| HermioneLove a răspuns (pentru zzzupduck):

Matusa mea nu a auzit de ea! happy

| LD_Angelica_1981 a răspuns:

Justin Bieber

| Ionut555 a răspuns:

Celebra? De ce sa ma intereseze care este cea mai celebra persoana din lume? Pentru mine si persoana respectiva, este tot un om, ca oricare dintre noi. Si nu cred ca exista doar o persoana, sunt mai multe. Unele persoane sunt celebre si apreciate ce au facut pe plan muzical, altele care au ramas celebre pentru ca au incercat sa schimbe lumea, uni au reusit, alti doar sau straduit.Raspunsul pentru mine la aceasta intrebare este TU. TU esti cea mai celebra persoana. In lumea ta, desigur!

| Ventilator12345 a răspuns:

Michael Jackson... Este foarte cunoscut pentru ca dansa si canta foarte bine. Facea multe concerte si mai este si cunoscut pentru faptul ca a vrut sa-si schimbe pielea. Avea miliarde de fani, si o planeta care il cunostea. Iisus, Obama, Chuck Norris, Einstein, nu sunt cei mai cunoscuti. Sa zicem Iisus, dar acum depinde, Iisus poate sa fie si un personaj fantastic. Deci, raspunsul este Michael Jackson.

| LiveStar a răspuns:

Persoana pe care o iubesc.

Întrebări similare