| Lorenyk a întrebat:

Care este cea mai comica intamplare prin care ati trecut?

4 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

Nu mai stiu, dar intamplarea cret0liinei mi-a amintit de 2 intamplari cu profesorii.

1.Eram intr-o tabara la castelul corvinilor si ne explica ghida nu stiu ce si ne plictisea.Eu si inca 3 colege ne-am asezat pe o banca.Profa a vrut sa treaca in partea cealalta a grupului ca sa ajunga intr-o alta incapere, dar i-a cazut o.b.-ul.va dati seama ca am inceput toti sa radem si ghida(care era cam cu 3 capete mai mica decat noi)a inceput sa planga crezand ca radem de inaltimea eilaughing.

2.Eram la ora de romana si avem o profa extraordinar de proasta(ma rog... avem o baba) si are obiceiul ca atunci cand ne preda sa tina o carte in mana stanga creta in mana dreapta si sa inceapa sa recite fragmente pentru lectie.Si...normal...noi observam toate defectele profilor. I s-a defacut slitul fustei lu` profa de romanarolling on the floor. Am ras mereu cand se intorcea la tabla ca, dhe, i se vedea fundu`laughing. Cand se intorcea spre noi toata lumea inceta. Dar pur si simplu nu m-am putut abtine si am ras intr-un hohot de am ajuns in biroul directorului ca am deranjat rasul pentru nimic. Dar ea tot nu stia de ce am ras si mi-a zis o colega dupa aceea ca un coleg, Dani, i-a zis ca slitul dansei e desfacut.Si cand a aflat profa pentru ce m-a trimis la director a alergat dupa mine sa ma ia inapoirolling on the floor.

Sweet moments.batting eyelashes

| Chocolate a răspuns:

Pai uite asa:...eu cu o fata eram la plimbare pe holurile liceuluilaughing...sh eram in ora, ne-am gandit sa mergem spre clasa.sh il vedem pe profu de mate, incepem sa urlam ca dobitoacele: Profu de mateeeeee!
o luam la fuga pe hol... fata aia la ajuns pe profu de mate sh a intrat repede in clasa, usa a ramas deshisa iar eu inca alergam spre clasa, cand sa ma opresc n-am mai reusit pentru ca aveam adidasi ce aluneca foarte tare talpa pe holurile de la scoala, nu mam mai putut opri sh m-am dus alunecand si mam busit toata de usa deschisa... mi-am lipit fata de usa iar apoi am picat pe spate...toata clasa chiar si eu neam prapadit de rasrolling on the floor)blushing... iar apoi profu de mate: de ce radeti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
M-am dus sâmbăta la serviciu, grăbită nevoie mare și la jumătatea drumului am realizat ce zi este și am făcut stânga împrejur.
Era prea liberă strada și asta mi-a dat de gândit, ce înseamnă și aglomerația...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O da imi amintesc o faza tare de la sfarsitul anului ...clasa 8 trbuia sa le faca un discurs profesorilor de ramas bun ...si cum cei din clasa 8 nu se intelegeau prea bine cu profa de chimie si fizica care era sotia profului de romana, nici profu nu-i prea suporta...si tot timpul cand vene la ora zice //scoateti o foaie de hartie si scrieti lucrare//uneori glumea dar rareori, desi a aparut in cateva emisiuni si pe la tv si este profesor de vreo 30 si ceva de ani, nu la facut nimeni de ras cum lau facut elevi de clasa 8...ne-a tinut si el un discurs, apoi au urmat si elevi la care ei au zis:ne va fi dor de orele de romana cand venea profu si zice scoateti o foaie de hartie si de momentele cand el se intorcea cu spatele, iar noi ne strambam la el //in fata tuturor

Întrebări similare