Mda, deci am fost la Japonika, intr-un restaurant pescaresc, care era in apa cumva, si tu stateai la masa, unde erau undite la fiecare masa, si un ospatar iti aducea pe o farfurie momeala. Dadeai la peste si ce peste prindeai, ospatarul statea langa tine, lua pestele repede, si efectiv il jupuia de viu, il baga pe o tepusa si pestele fara jumatate de corp dadea din coada. Apoi iti aduceau niste sosuri prin care trebia sa bagi cate o bucatica din pestele de pe tepusa si sa o mananci asa cruda. Era o senzatie de grata, mila si placere in acelasi timp. Partea care a jupuit-o a plecat japonezu cu ea si a adus-o preparata. Era foarte gustoasa. Apoi, la acelasi restaurant ne-a luat ospatarul si ne-a dus la intrarea restaurantului si ne-a pus sa ne alegem niste melci dintr-un acvariu. Ne-a condus la masa impreuna cu melcii si pe masa era si un ochi de aragaz mic, l-a a prins si a bagat un melc intr-un suport ca un tirbuson mai mare, iar melcul dupa un minut sau 2 se deschidea. Cum se deschidea, trebuia sa-i infig o teapa si sa-l scot afara, sa-l dau prin aceleasi sosuri si sa-l mananc. Chestia asta mi-a placut la nebunie.
Sincer, nu prea stiu cum se numeste sau ce avea in ea. dar am stat vreo saptamana, excentrizat, pe wc
De acum incolo vreau lista cu ingrediente
Pai rechin...cred ca aia a fost cea mai excentrica! Aaa si am am mancat limba de porc...pe care nici nu am gustat-o timp de 4 ani de cand mananca a mei! Anul acesta s-au inteles sa ma pacaleasca si am servit la cina o carnita foarte buna, care mi-a placut enrom...si la sfarsit sa aflu ca de fapt mancasem limba de porc!
Totul are un inceput...
Un animal cu tepi ca un arici..nu stiu cum i se spune...in rest..normal:raci, scoici, arici de mare, caracatita, picioruse de broasca...as incerca si carne de sarpe, gandaci in ciocolata si melci
Cind eram mic, pentru ca nimeni nu ar fi mincat, mama nu ne-a spus ce e. A pus masa si am bagat toti in noi. Dupa ce ne-am ghiftuit bine, hop si mama cu anuntul. A fost carne de nutrie Cu alte cuvinte am mincat sobolan
P. S. Desigur nutria este un sobolan mai rafinat decit guzganii de cartier, este crescuta, ingrijita si hranita cum trebuie, da tot frate cu sobolanu ramine