anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai frumoasa zi din viata voastra? Ganditi-va un minut. Ok. Ati gasit? Sincer sa fiu nu ma doare care este, ceea ce sunt curios totusi este, v-a luat mult sa va da-ti seama care este cea mai frumoasa zi? Daca as intreba " care e cea mai nenorocita zi din viata voastra" desi nu mi-ati raspunde ( ceea ce e si normal ) stiu ca nu v-ar lua 5 secunde. Deci, de ce oare cand vine vorba de bine, stam mai mult pe ganduri? Ca sunt mai multe zile bune/frumoase sau de fapt opusul? Ca nu prea sunt?

In caz de nu va prindeti, intrebarea principala ramane totusi "v-a luat mult sa va da-ti seama care este cea mai frumoasa zi?"

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer sa fiu am de toate tipurile de zile...
E greu sa sortezi sa spui "cel mai".

Cred ca n-am avut sentiment de fericire mai mare decat atunci cand frate-meu mai mic mi-a spus pe nume si incepea sa invete sa vorbeasca. Ma topeam tot cand venea la mine si ma chema, apasa el pe clanta usii de la camera mea stand pe varfuri si ma chema.

Una dintre cele mai nasoale a fost cand am fost la niste controale legate de coloana vertebrala (scolioza). Unii doctori m-au cam speriat... La 15 ani te cam afecteaza sa auzi nasoale, ca esti caz de interventie chirurgicala, ca nu functioneaza tratamentul kinetoterapeutic...dar noroc ca exista mai multi doctori.

56 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Naicht):

16 ani si deja vodka? Esti pe drumul cel bun!

| RAY a răspuns:

A ta a fost azi si a lui angy, ramon, free ads

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Imi era indiferenta daca ieseai tu userul anului Ray. Sau chiar daca ieseam eu. Crede-ma, nu vrei sa stii ce ma face pe mine fericit.

| Drimmero a răspuns:

Ziua in care ma simt bine, nu conteaza care.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Oare scriu in alta limba? Sau nu cititi pana la capat? Nu ma freaca pe mine de prostiile voastre. Eram curios daca v-a luat mult sau nu. Oricum deja stiu cel putin 2 chestii care te fac pe tine fericit laughing

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am dat 2 bani s-o citesc pe toata.

ia lumineaza-ma!

anonim_4396

thinking

| Anonim820 a răspuns:

Cea mai frumoasa zi... aia in care tu nu faci spam la intrebarile mele

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anonim820):

Bine domne. Ma tin de promisiunea care ti-am facut-o ieri atunci. Ciao happy

Sa inteleg ca nu stii?

anonim_4396

Ba da. ce ai spus doar m-a facut sa imi dau seama de ceva. Ceva stupid dar destul de clar. Ceva ca " apa e uda". Cat despre intrebarea ta, zi mersi ca sunt baiat de treaba desi multi cred opusul. Ma abtin sa raspund. Desi una din 2 o stie tot site-ul, mai ales la ce avatar ai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.De fapt, nici nu mi-am dat seama care e. Oscilez intre mai multe.
Pentru ca bucuria se consuma pe moment.Te simti bine in clipa aia, dar incetul cu incetul revi la normal.Iti afecteaza starea de spirit doar pe o perioada limitata. Evenimentele negative au un impact mai puternic si consecintele lor se pot resimti si peste ani.Nu mai simti bucuria a ceva ce s-a petrecut acum 5 ani, dar inca te poti gandi la un lucru neplacut, care ti-a cauzat o suferinta, chiar daca a trecut relativ mult timp de atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai fericita e aia in care vei invata sa faci diferenta intre:
"Da-ti o palma"
si
"Dati din buric"

Cea mai trista:
De ce ti-ai pus poza cu un tip aproape in pielea goala? Esti gay?
Sper sa te vada syden.

laughing

| Anonim820 a răspuns (pentru anonim_4396):

Abia astept, yeeeey

Ce avatar am,, ce reprezinta el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ma vede ala, stai linistit. La cat de mult e in limba dupa mine peste tot pe site, el e mai degraba gay. Nu eu ca pun un tip la avatar laughing

anonim_4396

Acum doar faci pe prostul observ.

Bwhahahahaha

| Fatamuntilor a răspuns (pentru RAY):

NU am inteles comentariu tau! Numele propii se scriu cu litera mare.In orice limba, banuesc!

anonim_4396

Lasa ca e bine. La 16 ani sa ti se dea doar 3 luni de trait, nu e frumos deloc laughing. Dar ca tine, noroc ca exista mai multi doctori. Cei care mai au si ceva intre picioare si nu fug de o operatie mai grea. Desi le inteleg si frica la cei care nu au vrut sa ma opereze. Ma aveau pe constiinta dupa. E de inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Da, pai noi traim pe TPU ca el. Clar la el ne sta gandul.

anonim_4396

Aa, sa nu mai zic ca cine a acceptat sa ma opereze a fost o femeie. Culmea. Barbatii care i-am intrebat daca vor, toti au refuzat. Interesant.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Daa,daa daa, nici nu mai pot fara elrolling on the floor
As intreba adminii ce legatura este intre titlul castigat de el si,, activitate intensa'' Multe raspunsuri sunt copy-paste sau likuri.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Cele mai frumoase zile" ale mele au fost, de fapt, nopti thinking
Nu am o "cea mai". Nu sunt copil, sa merg o zi in Disney Land, si sa tin minte.
Si nici nu am castigat la loto vreodata, ca sa am o bucurie memorabila day dreaming
Nici macar nu joc.
Deci, m-am gandit oleaca, si nu am raspuns. Sunt genul care se bucura de chestii adunate, saptamani bune, luni bune, etc. E prea scurta o zi, ca sa-mi schimbe total starea de spirit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu trebuie sa fii copil sa ai o zi mai speciala. Poate fi numit copil un tata doar pentru ca ziua lui cea mai fericita e cand ii se naste baiatul? Pentru ca stie care este? Nu cred

anonim_4396

Pe mine un tip a vrut sa ma opereze degeaba de apendicita (alt caz anterior la ce am zis). Eram cu an mai mic, 14 ani. In loc sa ma bucur si eu toata vara intre clasa a VIII-a si a IX-a (liceu) ca am scapat de examenul national, de griji in general...stai cu frica de bisturiu si alte mizerii.
Din fericire am rabdat si s-a dovedit ca nu a fost nicidecum vorba de asa ceva. Deci am ramas si eu uimit cum m-a diagnosticat unul... m-a pus culcat pe spate pe o masa, mi-a tras pantalonii mai jos aproape cu tot cu chiloti de mi se vedea si parul pubian si incepea sa apese pe langa zona inghinala...si ce-i drept ma cam durea (unul din simptome), insa nu din cauza apendicelui, ci tot a coloanei (tot problema cu scolioza care era si extinsa prin ceva cifoza - faza e ca am purtat corset din plastic si ma strangea foarte tare, mi-o fi apasat vertebrele inspre abdomen). Am renuntat la corsetul ala care era cica prost facut (aflat ulterior de la alti doctori) si mi-am revenit. Chiar am asistat si la o scena in care se certau doctorii pe mine intre ei de competenta lor.

anonim_4396

Auch, naspa. La mine era altfel. Toti o faceau nebuna pe aia ca vrea sa ma opereze. Ca nu o sa reuseasca si ce o sa rezolve e ca o sa ma omoare pe masa ei. Si acum tin legatura cu ea. Noroc cu curajul ei ca postez eu acum si nu las lumea in pace pe TPU laughing.

anonim_4396

In fine, interesant ca trecuram prin unele experiente care te mai imbarbateaza pana la urma.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca nu am ajuns la asemenea bucurii.
Nu poate fi numit copil, eu am dat drept exemplu copiii, pentru ca ei pot fi impresionati mai usor.
Pentru mine, o zi pe Nürburgring ar fi echivalentul Disney Land, dar nu as putea-o numi cea mai frumoasa zi, ca am mai multe planuri ce se cer satisfacute.