| DDCC a întrebat:

Care este cea mai grea întrebare? Dați-mi răspunsul corect și vă voi da fundă + ce vreți voi. Argumentați-vă răspunsul. Vreau să fu uimit.

Răspuns Câştigător
| BuGz a răspuns:

Ceea mai graea intrebare din lume thinking
Pai eu asa cred:
Intrebare : care este cea mai grea intrebare din lume?
Raspuns : care este cea mai grea intrebare din lume?
Argumentare : exista o infinitate de intrebari grele asa ca nimeni nu poate raspunde cu o alta intrebarewinking
Fundoi?winking

| DDCC explică (pentru BuGz):

Tare...Tare raspuns. Si compet adevarat.

13 răspunsuri:
| Nordic a răspuns:

Eu cred că cea mai tare întrebare din lume este "de ce?" pentru că se poate repeta la nesfârșit orice răspuns ar primi.

| DDCC explică (pentru Nordic):

Stiu, o folosesc si profesorii de multe ori. De ce e viata atat de grea? Dar sunt multe intrebari astfel. Multe si nenumarate.

| michelia a răspuns (pentru Nordic):

Perfect adevarat!

| DDCC explică (pentru michelia):

De ce divinitatea iti interzice sa renunti la viata? Ar fi si asta o alta intrebare.
Grea pentru unii, usoara pentru altii.

| michelia a răspuns (pentru DDCC):

Formuleaz-o ca la carte, distinct, nu in subsidiar.
Am observat acum ca anterior chiar ai avut intrebari interesante.

Categoria asta era mai bine Trivia/Amuzante. Poate am avut pentru ca pentru mine ce inseamna viata, iubirea e cam cea mai grea intrebare. Asta era ca o paranteza. big grin.

| michelia a răspuns:

Cred ca ai formulat cerintele gresit, dupa cum ai apreciat raspunsurile. Probabil vroiai cel mai absurd raspuns, sau un exemplu de nonsens.

Voiam mai ales sa vad care este parerea oamenilor despre intrebari cu adevarat grele. Pentru ca la aceasta intrebare nu se poate raspunde precis. Doar putem incerca, fiind constienti ca am putea gresi de multe ori.

| michelia a răspuns (pentru DDCC):

Putea fi o tema, dar ai scurtat-o fara motiv. Iar raspunsul ala e stupid chiar.

Dar inca mai astept raspunsuri. In cazul in care nu toti de pe TPU raspund doar pentru funda.

Răspuns utilizator avertizat